Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
ATI Radeon 2400 XT yani evet AMD. Hayır Driver Booster ile kurmadım.Ekran kartınız AMD mi? Çünkü AMD yüzünden crash veriyormuş. Driverlarınızı Driver Booster aracılığıyla mı kurdunuz acaba?
DDU ile o sürüüyü kaldırıp WHQL sürümünü indirmeniz sorununuzu büyük ihtimalle çözecektir.ATI Radeon 2400 XT yani evet AMD. Hayır Driver Booster ile kurmadım.
Hocam pardon anlamadım da WHQL ne demek?DDU ile o sürüüyü kaldırıp WHQL sürümünü indirmeniz sorununuzu büyük ihtimalle çözecektir.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Windows tarafından tavsiye edilen sürüm. Genellikle Beta olmayan sürümler (WHQL) sürümlerdir.Hocam pardon anlamadım da WHQL ne demek?
Yani hangisini indireyim ben de zaten son sürümü yüklüydü? Aslında Windows 10 sürümü yoktu Win 8.1 64 bit sürümünü indirmiştim.Windows tarafından tavsiye edilen sürüm. Genellikle Beta olmayan sürümler (WHQL) sürümlerdir.
Hocam bir de siz Mobility sürümü olanın linkini göndermişsiniz sanırım o laptoplar için.DDU ile o sürüüyü kaldırıp WHQL sürümünü indirmeniz sorununuzu büyük ihtimalle çözecektir.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Sorun yok ben de gördüm 8.1 64 bit sürümünü indirmelisin. Ama öne DDU ile sürücünü kaldırman gerek ve bir de internetle olan bağlantını kes yoksa Windows Update kendisi sürücü yükler.Yani hangisini indireyim ben de zaten son sürümü yüklüydü? Aslında Windows 10 sürümü yoktu Win 8.1 64 bit sürümünü indirmiştim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.