Windows 10 mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

m3081

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Windows 10 Education sürüm 2004 mavi ekran hatası aldım. Minidump dosyaları.

İki tane minidump dosyası var, hangisi olduğunu bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Denilenleri yapacak mısınız?

O kadar şey açık olduğu için olabilir mi?
Arkada birkaç tane program açık diye sistem mavi ekran vermez.
Mavi ekranı alırken Zoom'un sesi takılı kaldı ve cızırtı sesi geldi.
Mavi ekran aldığınız sırada arkada ses dosyası oynuyorsa genellikle öyle olur.
Galiba keylogger var, tarama yapacağım.
Bu sonuca nasıl vardınız?

Biz size Easy Anti-Cheat kaldır diyorsak uzaktan bilgisayarına bağlanıp gizli gizli bilgisayarınıza eriştiğimiz için ya da sihirli küreye bakıp saçmaladığımız için değil, dosya incelemeyi bildiğimiz için yazıyoruz. Ayrıca siz Easy Anti-Cheat kaldırınca oyununuz onu geri yükleyecektir.

Biz size easy anti-cheat kaldır diyorsak uzaktan bilgisayarına bağlanıp gizli gizli bilgisayarınıza eriştiğimiz için ya da sihirli küreye bakıp saçmaladığımız için değil, dosya incelemeyi bildiğimiz için yazıyoruz. Ayrıca siz easy anti-cheat kaldırınca oyununuz onu geri yükleyecektir.

Oyun geri yüklemiyor Easy Anti-Cheat kurulu değil hatası veriyor hatta ilk kurduğumda bu hatayı almıştım oyun dosyalarında Easy Anti-Cheat dosyasındaki setup uygulamasından kurmuştum.
Biz size easy anti-cheat kaldır diyorsak uzaktan bilgisayarına bağlanıp gizli gizli bilgisayarınıza eriştiğimiz için ya da sihirli küreye bakıp saçmaladığımız için değil, dosya incelemeyi bildiğimiz için yazıyoruz. Ayrıca siz easy anti-cheat kaldırınca oyununuz onu geri yükleyecektir.

Ve keylogger olduğundan şüphelenme sebebim klavyede bir tuşa basıyorum geç algılıyor mesela YouTube'da space tuşuna basıyorum 5 saniye sonra duruyor.
Ve şu an Kaspersky'den tam tarama yapıyorum bundan sonra Norton'dan tam tarama yapacağım ondan sonra da Kaspersky rescue diskten(bootable) tarama yapacağım ve düzelmezse yarın da Malwarebytes'tan taramayapacağım.
Mavi ekran hatası çözebilen forum üyelerini etiketlerseniz sevinirim.
@Bora Dere.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı