Herkese iyi günler ara sıra mavi ekran hatası alıyorum. Bugün 2 defa CS:GO oynarken mavi ekran hatasından aldı. Maalesef son mavi ekran hatam minidump dosyasını kaydetmemiş diğer dosyayı buraya bırakıyorum.
Kart sürümün güncel evet ama DDU ile kaldırıp sildin mi?
Easy Anti*Cheat kullanıyorsan da kaldır.
Lütfen dediklerimi eksiksiz bir şekilde yap.
Adaptörün sıkıntı çıkarmış gibi görünüyor.
Sistemdeki ağ adaptörünü çıkart bir süre sistemi böyle veya kablolu bağlantıyla kullan mavi ekran hatası alsan da almasan da son durumu bildirmeni bekleyeceğim.
Cevabınız için teşekkür ederim. Sfc /scannow testi yaptım bütünlük sorunu yok, ekran kartı sürücüm güncel 20.11.2 WHQL, ağ kartı olarak hatırlamıyorum ama donanım ekranında Ralink diye bir marka sanırım hiçbir driver kurmadım tak çalıştır bir Wi-Fi adaptör kullanıyorum, Easy Anti-Cheat neredeyse 6 aydır kurulu ve ara sıra maçlarda açmam gerektiği zaman açıyorum. Dediğin linkten indirip onarım yaptım ve sonra anında mavi ekran verdi, şimdi kaldırıyorum. Son olarak bir tane daha minidump dosyası oluştu bu onarma işlemindeki mavi ekrandan sonra
Easy Anti*Cheat kullanıyorsan da kaldır.
Sistemdeki ağ adaptörünü çıkart bir süre sistemi böyle veya kablolu bağlantıyla kullan mavi ekran hatası alsan da almasan da son durumu bildirmeni bekleyeceğim.
Easy Anti-Cheat kullanıyorsan da kaldır.