Windows 10 mavi ekran hatası

Kyfhx

Hectopat
Daha fazla  
Aslında çok garip ama ben konuyu anlatayım: Dün akşam laptopu açıyordum, şifre yazdıktan sonra hoş geldiniz yazısı çıktı ki normal. Ama 20 dakikadır açılmadı PC. Ben zorla kapatıp tekrar tekrar denedim, açılmıyor PC. Halbuki bir gün öncesinde açılıyordu. Neyse ben de Shift restart yaparak menüye geldim ve oto onarımı çalıştırdım, PC'de bir sorun buldu ama düzeltemedi, sonra ben de güvenli modda açmayı denedim. Açılmadı, sonra sistem geri yükleme yaptım. C diskini olduğu gibi geçen aykine çevirdim ve açıldı. Sonra sorun çözüldü sandım ve PC'yi kapadım. 1 saat sonra açtığımda bu sefer mavi ekranla karşılaştım ve critical process died yazıyordu altta. Hiçbir türlü yapamadım. PC'de önemli fotoğraflar olmasa hard format atacağım. Neyse, sonra PC mühendisi kuzenime verdik. Fotoğrafları bıraktı, sadece C diskini formatladı. 0'dan tekrar Windows 10 kurdu ama işe yaramadı. Ne yapmamız gerekli?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…