S ShynNova Centipat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #1 Birkaç farklı hata koduyla sürekli mavi ekran hatası alıyorum birkaç gündür. Minidump dosyasını aşağıdaki linke koydum. Minidump.rar drive.google.com
Birkaç farklı hata koduyla sürekli mavi ekran hatası alıyorum birkaç gündür. Minidump dosyasını aşağıdaki linke koydum. Minidump.rar drive.google.com
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.880 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 25 Haziran 2021 #2 EasyAntiCheat kaldırın. Tüm dosyalarda ortak gördüğüm şey buydu. Artı 0 Eksi
KS KS S ShynNova Centipat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #3 Birkaç farklı hata koduyla sürekli mavi ekran hatası alıyorum birkaç gündür. Minidump.rar drive.google.com Yaptım ama sorunum devam ediyor malesef. Birkaç BIOS güncellemesi gelmiş onları da yapınca çözüldü teşekkürler. Son düzenleme: 27 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
Birkaç farklı hata koduyla sürekli mavi ekran hatası alıyorum birkaç gündür. Minidump.rar drive.google.com Yaptım ama sorunum devam ediyor malesef. Birkaç BIOS güncellemesi gelmiş onları da yapınca çözüldü teşekkürler.