Windows 10 Mavi Ekran Hatası

GuiKita

Megapat
Yer
Bursa/İnegöl
Daha fazla  
Meslek
Eczane Teknisyeni
Merhabalar sistemim şu şekilde;
  • AMD Ryzen 7 1700
  • GSKILL TRIDENT RGB 3200MHz 8x2 RAM
  • Asus Strix 1080 11Gpbs
  • Fsp Performance 700w PSU
Minidump dosyamı paylaşıyorum yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
İndir Minidump rar
Ek olarak da ekran kartımda Coil Whine var garantiye göndereceğim. Bu kartı kullanmadan önce mavi ekran almıyordum.
Bu da AIDA64 Raporu:
İndir AIDA64 Rapor rar

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosya sistemi ile ilgili hata alıyorsunuz. Temiz kurulum yapmayı denediniz mi? Şuanlık ekran kartınızda herhangi bir problem görünmüyor. Memtest86+ v7.5 yazılımıyla RAM'lerinizi tek modül tek modül olarak ayrı ayrı test edin. Test tamamen tamamlanmadan testi sonlandırmayın. XMP dışında RAM'lerinize overclock yaptıysanız veya zamanlamalarıyla oynadıysanız iptal edin. Ayrıca işlemcide overclock varsa da şimdilik iptal edin. Mümkünse BIOS'u defaulta alın ve kaydedip çıkın. Mavi ekran hatası aldıkça minidump dosyalarını paylaşın.

İlginiz için teşekkür ederim. Dün gece BIOS'u defaulta alıp Memtest86+ v7.5 testini RAM'lerimi tek modül olarak takıp test ettirdim, ikiside hatasız sonuçlandı.Bugün'de Windows'un kendi sitesinden temiz kurulum indirerek kurulum yapacağım. Fakat ekran kartımdaki Coil Whine sorunu için onu garantiye göndereceğim,mavi ekran hatası almaya devam edersem dosyalarımı tekrar paylaşırım.Teşekkürler.
Merhaba,bugün yine mavi ekran hatası aldım.Minidump dosyamı paylaşıyorum;
033118-5812-01.rar - 161 KB
033118-6296-01.rar - 157 KB

Kod:
nvlddmkm.sys
amifldrv64.sys

Yeni açtığın konu silinmiş buradan devam ediyorum. Yeni konuyu açmadan önce temiz kurulum yaptınız mı? Direk temiz kurulum yapıp sürücüleri MSI ve NVIDIA'nın sitesinden yükleyip Windows Update'yi çalıştırın. Hiçbir yardımcı yazılımı yüklemeyin. Ekran kartınızı garantiye verdiniz mi? Son durum nedir?

Windows 10 format atarken %56 da takılı kalıyor ve sonra 0x8007045D hatasını veriyor. Hard Diskte s.m.a.r.t hatası alıyordum birkaç gündür. Format atıcam diye herşeyi sildim şuan sistem yok gözüküyor, pc de açamıyorum. Hard disk biçimlendirerek hata olan kısımları ayıramıyor muyuz ? Ve ya ne yapmam gerekiyor ?

iPhone cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

Kod:
nvlddmkm.sys
amifldrv64.sys

Yeni açtığın konu silinmiş buradan devam ediyorum. Yeni konuyu açmadan önce temiz kurulum yaptınız mı? Direk temiz kurulum yapıp sürücüleri MSI ve NVIDIA'nın sitesinden yükleyip Windows Update'yi çalıştırın. Hiçbir yardımcı yazılımı yüklemeyin. Ekran kartınızı garantiye verdiniz mi? Son durum nedir?

Ekran kartımı garantiye gönderdim. Geldiği zaman tekrar temiz kurulum yapıp ,sadece Nvidia,Realtek ve AMD chipset driver'ını indirip Windows update yapacağım. Umarım problemim çözülür,herkese teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı