Çözüldü Windows 10 Mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kccanerr

Centipat
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Ben yeni hazır bir sistem aldım ve daha 3 gün oldu ve ilk 2 günde mavi ekran hataları verdi. Anakartı ve ekran kartını manüel güncellestirdim. Sistem bana deneme sürümüyle geldi ben OEM key girdim. Ama mavi ekran hatası verip durdu ve her birinde başka bir hatayla karşılaştım. Dün ise önceki konu önerilerini bakarak Driver Booster ile eski olan driverlari güncelledim, kesintisiz 15 saat yükteyken çalıştı ama az önce 1 saat içinde tekrar kapandı. Lütfen yardımcı olur musunuz? Sistemde bozuk bir parca olsa 15 saat çalışır mıydı?

merhaba benim bilgisayrımı yeni aldım 2 hafta oluyo ve mavi ekran veriyo birde bilgisayarı acılısta uyku moduna alıp acmam lazım klayve öyle calısıyo ve minidump dosyası bos yardımcı olurmusnuz
daha cok / ırql not less or equal / system service exception /kmode exception not handled /kmode exception not handled netio.sys böyle hata veriyo
Sistem özellikleri
windows 10 home
8gb ram
ekran kartı nvidia gt740m
islemci i5 4200u cpu
64bit
hp pavillion hewlett packard

Birde bilgisayarımı acıyorum acılısta hicbirsey acılmıyo microsaoft hizmetlerinde baska ve bilgisayar bos olduğunda bile cpu 100 ve 70 arası ne yapabilirim

Son düzenleme:

Ustam sorunum devam ediyor mu cozduysen bana yardımcı olma şansın var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…