Çözüldü Windows 10 Mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kccanerr

Centipat
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Ben yeni hazır bir sistem aldım ve daha 3 gün oldu ve ilk 2 günde mavi ekran hataları verdi. Anakartı ve ekran kartını manüel güncellestirdim. Sistem bana deneme sürümüyle geldi ben OEM key girdim. Ama mavi ekran hatası verip durdu ve her birinde başka bir hatayla karşılaştım. Dün ise önceki konu önerilerini bakarak Driver Booster ile eski olan driverlari güncelledim, kesintisiz 15 saat yükteyken çalıştı ama az önce 1 saat içinde tekrar kapandı. Lütfen yardımcı olur musunuz? Sistemde bozuk bir parca olsa 15 saat çalışır mıydı?

Hocam sizin dediginiz gibi BIOS default yaptım ve tekrar test ediyorum ve az önce daha 3 dakikada 10 hata, buldu şuan 10 dakika oldu ve daha hata bulmadı.
Hocam sizin dediginiz gibi BIOS default yaptım ve tekrar test ediyorum ve az önce daha 3 dakikada 10 hata, buldu şuan 10 dakika oldu ve daha hata bulmadı.
Hocam bir buçuk saat oldu test devam ediyor ve daha bir hata bulmadı test daha ne kadar sürer ve benim birşey yapmam gerekiyor mu ?
son durum bu. @claus
Hocam test bitti ve sonuçlar bunlar. Bittikten sonra Tekrar garanti olsun diye 10 dakikalık bir test yaptım ve yine aynı sonuçlar çıktı galiba sayenizde RAM'leri garantiye götürmekten kurtuldum bunun için ayrıca teşekkür ederim. Bir de siz bakar mısınız bu RAM'lerin sağlam olduğunu kanıtlar mı ? Ve ben önce RAM'lerin MHZ değerini otomatik şekilde yükselttim, OC yaptım ama kendi ayarlarıyla ve daha sonra BIOS güncelledim ilk başta RAM'ler bu yüzden bozuk gözükmüş olabilir mı? Şimdi bundan sonra sırasıyla ne yapmamı önerirsiniz siz zaten tamdan olduğunu düşünmüyordunuz. PC 3 gün önce alındı ve format atıldı ve bende format atmayı bilmiyorum açıkçası sisteme geri dön yapsam yeterli olmaz mı ?
@claus

Hocam şimdi ne yapabilirim ? Önerilerinizi bekliyorum ona göre bilgisayarı göndereceğim garantiye.
20190630_222512.jpg
,
20190701_002909.jpg

20190701_002853.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
GPU veya PSU sorunu var gibi ama kasa aldığın için komple göndersen iyi olur. Diğer parçaları'da test etsinler.
Hocam BIOS default ve Windows 1903 güncellemesi yaptım ve yaklaşık 2 gündür bir hata veya sıkıntı yaşamadım hiç bu kadar hata almadan kullandığım olmamıştı. Duzelip duzelmedigini kesin anlayabileceğim bir nokta var mı ? Ayrıca ilginiz için teşekkür ederim hocam.

Sürücüleri kaldırıp elle kurmayı deneyin. USB olmak zorunda değil kurulum için sadece en sağlıklısı o olduğu için öneriyoruz. Windows 10 un İSO dosyasını indirip üstüne çift tıklarsan BD ROM sürücüsü oluşacaktır oradan setup.exe ye tıklarsan kurulum başlar ve otomatik olarak Boot eder.

Var. Bir hafta sistem test edin. Mümkünse oyun oynayın.
Tekrardan merhaba arkadaşlar çok şükür sistemde bir haftadır bir sorun yok ne bir hata ne de bir sorunla karşılaşmadım. Sorunu Windows 10 sürüm yükselterek ve BIOS default ederek çözebildim.
Ayrıca Ilgın için de teşekkür ederim hocam.
@claus

Tekrardan merhaba arkadaşlar çok şükür sistemde bir haftadır bir sorun yok ne bir hata ne de bir sorunla karşılaşmadım. Sorunu Windows 10 sürüm yükselterek ve BIOS default ederek çözebildim.
Ayrıca Ilgın için de teşekkür ederim hocam.
@claus
Dostum yaptığın işlemleri açıklar mısın?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı