Windows 10 mavi ekran hatası

Makaleler
3
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Daha öğlen konu açmıştım oradaki sorun düzeldi başka bir sorun başladı. Bilgisayarda Win 7 Ultimate vardı. Bilgisayarı 2 sene aradan sonra açtık ve ikide bir mavi ekran veriyordu. Bir sürü çözüm yolu denedim, olmadı. Kesin çözümün format olacağını düşündüm ve birkaç kere format denedim, onlar olmadı. En sonunda Technopat'ın videosunda yayınladığı Win 10'u yükledim ve oldu. Fakat gelelim asıl soruna, ben yine Win 7'deki gibi mavi ekran hatalarını alıyorum. Hata kodu da paylaşamıyorum, her mavi ekran verdiğinde başka bir kod veriyor. Sistem eski. Yardımlarınızı bekliyorum.

Daha öğlen konu açmıştım oradaki sorun düzeldi başka bir sorun başladı. Bilgisayarda Win 7 Ultimate vardı. Bilgisayarı 2 sene aradan sonra açtık ve ikide bir mavi ekran veriyordu. Bir sürü çözüm yolu denedim, olmadı. Kesin çözümün format olacağını düşündüm ve birkaç kere format denedim, onlar olmadı. En sonunda Technopat'ın videosunda yayınladığı Win 10'u yükledim ve oldu. Fakat gelelim asıl soruna, ben yine Win 7'deki gibi mavi ekran hatalarını alıyorum. Hata kodu da paylaşamıyorum, her mavi ekran verdiğinde başka bir kod veriyor. Sistem eski. Yardımlarınızı bekliyorum.
Minidump dosyalarını paylaşın. Minidump Dosyalarını Paylaşın - Technopat Sosyal

BIOS güncel değil güncelleyin.

Memtest yapın sonucu paylaşın. HDtune ile error scan yapıp healt bölümüyle beraber sonucu paylaşın.

Eski sisteme Win 10 kurmayın, sorun devam ederse Win 7 ile ormat atın. Belleğiniz 4 GB üstü değilse 32 bit format atın.
Hocam şuan başka bir yerdeyim dediklerinizi uygularım fakat Windows 10'un arayüzünü çok sevdim sizce sorun çıkmazsa da illa 7 mi yapayım?

BIOS güncel değil güncelleyin.

Memtest yapın sonucu paylaşın. HDtune ile error scan yapıp healt bölümüyle beraber sonucu paylaşın.

Eski sisteme Win 10 kurmayın, sorun devam ederse Win 7 ile ormat atın. Belleğiniz 4 GB üstü değilse 32 bit format atın.
Hocam ben indirdim BIOS dosyasını fakat ne yapmam gerektiğini anlatır mısınız Technopat'ın videosundski gibi yaptım fakat USB'yi tanımıyor Floppy A, Floppy B var onlara da basılmıyor.
@Murat5038 Hocam yanıt verebilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı