Son 2 haftadır mavi ekran hatası alıyorum. Birinci hata: "kmode exception not handled" ikinci hata ise "kernel security check failure" bilgisayarı kullanırken bir anda küçük donmalar yaşıyorum, ardından mavi ekran geliyor ve bu hataları alıyorum. Format attım, tüm sürücülerimi güncelleştirdim.
Kontrolcü için olan donanım kimliklerini kopyalayıp buraya yapıştırınız. Resimden yazamam. Ayrıca anakartın sitesinden ağ sürücülerinizi güncellediniz mi? Yeni dosyayı da paylaşın ve ekran kartınızın sürücüsünü DDU ile kaldırıp güncelleyin.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Bilgisayarı kullanma şansım pek olmadı kusara bakmayın geri dönüş yapmadım emin olmadığımdan dolayı ama şuan sorunsuz çalışıyor.Tekrardan çok teşekkür ederim.
Rica ederim. Kusura bakılacak bir durum yok. Cevap yazdığım konuları sürekli takip ederim de, sorunun çözüldüğüne kesin emin olmak için. O yüzden sormuştum. Çözülmesine sevindim