Çözüldü Windows 10 Mavi Ekran "kernel security check failure"

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Şahin Özer

Femtopat
Daha fazla  
Son 2 haftadır mavi ekran hatası alıyorum. Birinci hata: "kmode exception not handled" ikinci hata ise "kernel security check failure" bilgisayarı kullanırken bir anda küçük donmalar yaşıyorum, ardından mavi ekran geliyor ve bu hataları alıyorum. Format attım, tüm sürücülerimi güncelleştirdim.

Minidump dosyaları : minidump.rar

MemTest86 Sonuçum : memorytest.rar

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kontrolcü için olan donanım kimliklerini kopyalayıp buraya yapıştırınız. Resimden yazamam. Ayrıca anakartın sitesinden ağ sürücülerinizi güncellediniz mi? Yeni dosyayı da paylaşın ve ekran kartınızın sürücüsünü DDU ile kaldırıp güncelleyin.
Yazmadığınıza göre yine mavi ekran alıyorsunuz sanırım. Yeni dosyaları atın, bakayım.

Rica ederim. Kusura bakılacak bir durum yok. Cevap yazdığım konuları sürekli takip ederim de, sorunun çözüldüğüne kesin emin olmak için. O yüzden sormuştum. Çözülmesine sevindim :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı