Windows 10 mavi ekran sorunu

Furkan190

Decapat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Birkaç gün önce bir konu daha açmıştım. Çözdüğümü sanıyordum ama bugün tekrar mavi ekran verdi. Kodu hatırlamıyorum ama dump dosyası şu. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Ma'at hocam tekrar mavi ekran alıyorum 17 gündür olmuyordu dün ve bugün terkrar aldım dump dosyalarını paylaşamıyorum DC veya herhangi bir e posta adresinizi verebilir misiniz?
Paylaşamamın sebebi hiçbir şekilde internette karşıya dosya yükleyemem.

Bilgi karışıklığından dolayı özür dilerim OneDrive'da denedim tarayıcı kaynaklı bir sorun olduğunu söylüyor Edge'de denedim oradada aynı hatayı veriyor. Drive'da yükleyemiyorum.

@Ma'at Sonunda başardım galiba hocam dosyalar şöyle.

Son düzenleme:
  • Tekrar DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırın, WHQL sertifikalı bir sürüm yükleyin.
  • Logitech yazılımlarını kaldırın.
  • Windows Update üzerinde güncelleme varsa yapın.
Ayrıca bellekte bir sorun varmış gibi geliyor. Çift bellek varsa teki ile kullanma gibi bir durumunuz var mıdır?

Hocam tekrar mavi ekran verdi az önce.

Ve hocam tek bir RAM kullanmaktayım sorunun RAM'de olduğunu düşünmüyorum çünkü daha öncelerdede çok fazla vermişti bazı ayarlamalar yapınca düzelmişti.

Bellek sorunu var sanki. Memtest86'da sorun çıkmasa da bazen bellek sorunu yaşanabiliyor. Başka bir bellekle deneme şansınız var mı? Yoksa diğer slota takmayı deneyin.

Kasa içindeki tozlanmanın sebep olması mümkün mü peki hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…