Windows 10 mavi ekran

GokhanCandogan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba daha dün bir PC satın aldim:
i7 9700F
Gigabyte H310M h2.0
Gigabyte GTX 1650.
Corsair 16 GB RAM 1 gün boyunca bilgisayarım ile çok güzel bir şekilde oynuyor idim. Lakin sabah açtığım da güncelleme geldi bende doğal olarak Windows güncellemesini yaptım sonra oynamaya başladım. 1 saat sonra video izler iken bir anda mavi ekran aldım ve bu sırada hoparlörden cızırtı sesi geliyordu ve bir daha maalesef bilgisayarı tekrar açamadım. Fanlar dönüyor RGB yanıyor 2 saniye sonra kendini PC tekrar açmaya çalışıyor ama açılmıyor. Umarım yardımcı olabilirsiniz.

Peki bilgisayarda bip sesi çıkarmayı sağlayan buzzer cihazı var mı? Bilgisayar hiç bip sesi çıkartıyor mu? Çıkartıyorsa kaç bip çıkıyor?

Peki bilgisayarda bip sesi çıkarmayı sağlayan buzzer cihazı var mı? Bilgisayar hiç bip sesi çıkartıyor mu? Çıkartıyorsa kaç bip çıkıyor?
Hiçbir ses çıkmıyor
Galiba donnımsal bir

Galiba donanımsal bir sorun var.
Galiba bi 30dk falan açık bırakacağım düzelmez ise nasıl anlatacağımı düşüneceğim ama benim ile alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorum
2aaniye fanlar dönüyor rgb ler yanıyor sonra 1saniye boyunca ikiside gidiyor sonra tekrar aynı döngü

Hiçbir ses çıkmıyor.

Galiba bir 30dk falan açık bırakacağım düzelmez ise nasıl anlatacağımı düşüneceğim ama benim ile alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
2aaniye fanlar dönüyor RGB'ler yanıyor sonra 1saniye boyunca ikisi de gidiyor sonra tekrar aynı döngü.

PSU veya anakartta sorun olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı