Windows 10 Mavi Ekran

enes1391

Kilopat
Katılım
22 Haziran 2014
Mesajlar
309
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar iki haftada iki kere mavi ekran hatası aldım. Geçen hafta vaktim olmadığı için konu açamadım. Bu hafta ise daha geçen haftaki aklıma gelmemişken bir mavi ekran daha aldım. Buradan dump dosyalarına erişebilirsiniz. Şunu da belirtmek isterim ki mavi ekran iki durumda da ekranda %100 görünmesinden sonra yaklaşık 20 dakika takılı kaldı ve 20 dakika geçmesine rağmen bir değişiklik olmayınca kasadan yeniden başlattım ve bilgisayarı kullanmaya devam ettim. Donanımsal özelliklerim imzamda görüldüğü gibi, yazılımsal olarak da daha geçen hafta güncellemeleri kontrol ettim. Windows 10'un ilk büyük güncellemesini de geçen hafta yükledim.
 
Sıcaklık sebebiyle olduğunu sanmıyorum. Dump dosyalarına bakarsanız cevaplarınıza daha fazla önem verebilirim. Ayrıca Sosyal'de asla sürücü denetleyici programlar önermediğimizi de belirtmek istiyorum. Herkesin tek başına yapabileceği bu küçük işi yapması için yanında genelde Adware bulunan programları önermek oldukça yanlış.

Konu güncel.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı