Arkadaşlar oyun oynarken PC'm oyunun ortasında bir anda Memory management mavi ekranını veriyor. Bu sorun çok fazla başıma geldi disk kullanımı durup dururken bir anda %100'e çıkıyor, sonra iniyor. Oynadığım çok oyun yok. Valorant, CS, PUBG giriyorum, o kadar. Zaten ders dinlemek için kullanıyordum PC'yi, sorun bir anda yaşanmaya başladı. Sistemim: i5-2400K, GTX1050.
Minidump dosyaları:
RAM'lerinizi test etmek için kullanabileceğiniz en kapsamlı yazılım Memtest86'dır. Aracı USB belleğe yazmak için: Bu video rehberde Memtest86 ile belleklerinizi nasıl test edeceğinizi öğrenebilirsiniz: Adım adım: Öncelikle yazılımı buradan indirin. UEFI desteği olmayan eski sistemler...
RAM'lerinizi test etmek için kullanabileceğiniz en kapsamlı yazılım Memtest86'dır. Aracı USB belleğe yazmak için: Bu video rehberde Memtest86 ile belleklerinizi nasıl test edeceğinizi öğrenebilirsiniz: Adım adım: Öncelikle yazılımı buradan indirin. UEFI desteği olmayan eski sistemler...
hocam biraz geç yazıyorum kusura bakmayın dediğiniz komudu uyguladım değişen birşey olmadı disk kullanımı gene çok yüksek ve oyunlarda mavi ekran alıyorum