Windows 10 Microsoft Visiul kurulumu

Attığım site yüklendiğinde gelen şu 2 sürücüyü yükleyebilirsiniz.(Eğer Windows Update halihazırda yüklemediyse.) Siz zaten chipset sürücülerini AMD'nin sitesinden yükleyeceğiniz için anakartın sitesindekine gerek yok. En baştaki sürücü ise RAID sürücüsü olduğu için ona da ihtiyacınız olmadığını düşünüyorum. Sadece mavi ile işaretlediklerime ihtiyacınız olabilir.

1591086911379.png

Not:
Tahminimce Windows Update bu iki basit sürücüyü zaten yükleyecektir bu yüzden sizin gerçekten bu sürücüleri indirmenize gerek olduğunu düşünmüyorum.

Attığım site yüklendiğinde gelen şu 2 sürücüyü yükleyebilirsiniz.(Eğer Windows Update halihazırda yüklemediyse.) siz zaten chipset sürücülerini AMD'nin sitesinden yükleyeceğiniz için anakartın sitesindekine gerek yok. En baştaki sürücü ise RAID sürücüsü olduğu için ona da ihtiyacınız olmadığını düşünüyorum. Sadece mavi ile işaretlediklerime ihtiyacınız olabilir.

Eki Görüntüle 580174

Not:
tahminimce Windows Update bu iki basit sürücüyü zaten yükleyecektir bu yüzden sizin gerçekten bu sürücüleri indirmenize gerek olduğunu düşünmüyorum.

Hocam yani chipsett ve Radeon Software yani ekran kartı sürücüsü yeter teşekkürler hocam.
Attığım site yüklendiğinde gelen şu 2 sürücüyü yükleyebilirsiniz.(Eğer Windows Update halihazırda yüklemediyse.) siz zaten chipset sürücülerini AMD'nin sitesinden yükleyeceğiniz için anakartın sitesindekine gerek yok. En baştaki sürücü ise RAID sürücüsü olduğu için ona da ihtiyacınız olmadığını düşünüyorum. Sadece mavi ile işaretlediklerime ihtiyacınız olabilir.

Eki Görüntüle 580174

Not:
tahminimce Windows Update bu iki basit sürücüyü zaten yükleyecektir bu yüzden sizin gerçekten bu sürücüleri indirmenize gerek olduğunu düşünmüyorum.

Hocam ben şimdi temiz kurulumu yapacağım ama işlemcimin chipsettini bulamadım yardımcı olur musunuz AMD Ryzen 5 2600.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı