Windows 10 mu, 11 mi?

Bende Intel Core i5-12400F var. Ve Windows 10 mu Windows 11 mi?
Windows 11 hocam. Eğer görselliğe önem veriyorsanız çok hoşunuza gider. 9 aydır kullanıyorum. Gayet stabil ve akıcı, bir problemle karşılaşmadım. Görsellik açısından Windows 11 çok çok önde. Windows 10 kullandığımda Windows 7'ye dönmüş gibi oluyorum.

23H1 güncellemesi gelince Windows 11 belki daha iyi olabilir ama şu anlık Windows 10 öneririm.

"23H1"den önce de "22H2" gelsin o zaman geçin deniliyordu. Bakalım daha nereye kadar gidecek. :D

"23H1"den önce de "22H2" gelsin o zaman geçin deniliyordu. Bakalım daha nereye kadar gidecek. :D
Ama hocam gerçekten de şuan performans isteniyorsa geçilmesini mantıksız buluyorum. Umarım hatasız bir sürümle karşılaşır ve Win11 geçebiliriz.

Windows 11 yeterince detaylandırılmamış. Örneğin, Görev çubuğunu, 2 katlı yapıp, çok sayıda uygulama yerleştirmek şimdilik imkan dışı.
Çalışan pencerenin başlık kısmının rengini ancak registırda yapabiliyorunuz.
Masa üstü ikonlarının adreslerini, siz değil Windows 11 kafasına göre yerleştiriyor. Microsoft olmayan uygulamalar, üvey evlat muamelesi görüyor. Microsoft'un kendi müşteri elemanı, sorunlar karşısında Windows 10 öneriyor. Uzaktan erişim ile Start up, ancak sleep modunda mümkün. Her Win versionu her işe uygun değil. Tavsiyem Proffessional olan.
Windows 11 ve Windows 10 aynı anahtarla geliyor. Windows 11'den sonra Windows 10'a geçip, biraz düzeltme ile nispeten kabul edilebilir bir sistem oluşturdum. Ancak Windows 7'nin ekran stabilitesi her ikisinde de yok, yine de Windows 7'den oldukça daha geliştirilmiş oldukları kesin. Kısaca şimdilik, Windows 10 diyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı