Windows 10 mu Windows 11 mi daha iyidir?

Selim_gny25

Femtopat
Daha fazla  
FreeDOS laptop alacağım. Windows 11'e fazla guncelleme geliyor deniliyordu o sorun hala var mi? Varsa Windows 10 mi kurdurtmaliyim?

Güncel bir laptop alıyorsanız Windows 11 kurmak daha iyi olacaktır. Ben bir sorun karşılaşmadım hem güncel laptopımda hem masaüstünde kullanıyorum. 12 senelik laptopta bile Windows 11 kullanıyordum.

11 senelik bilgisayarda TPM 2.0 var mı nasıl kurdunuz bende kurmak istiyorum ama Valorant falan açılmaz sıkıntı yaşarım diye kurmuyorum bir sıkıntı çıkar mı?

11 senelik bilgisayarda TPM 2.0 var mı nasıl kurdunuz bende kurmak istiyorum ama Valorant falan açılmaz sıkıntı yaşarım diye kurmuyorum bir sıkıntı çıkar mı?
Sistem özellikleri ve TPM isteği bypass ederek kuruluyor ama bu şekilde Valorant açılmaz diye biliyorum.

Windows 10 kullanın, en alışılmış ve en basit işlevli işletim sistemidir. Performans olarak bana göre 11'den iyidir ve daha az sorunsuzdur.
11 kur, artık 10 kur diyenler sadece fanboyluk yapıyor.
Tamam ege20.

Dostum ben daha dün geçeyim dedim, önceden fareyi çapraz hareket yapınca eğri düzgün değil de merdiven gibi oluyordu ondan geçmiyordum. 3-5'de fazladan FPS veriyor yaptığım testler kadarıyla. Biraz düzelmiş sanki bakalım döner miyim 10'a geri zaman gösterecek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı