Windows 10 mu Windows 7 mi?

Win 7 ideal.

Arkadaşlar öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler. Win 7'yi kurdum ancak Valorant'ın sanırım Windows 7 ile bir sorunu var gerekli programı kurmadık diyor. Bu yüzden geri Windows 10'a geçmeye karar verdim ancak yükleme yapıldıktan sonra Windows 10 yüklenemedi diyor şimdi ne yapmalıyım?

İfadeler: YFK
7'ye geçmeni öneririm, 7 arka planda doğru düzgün hiçbir işlem yapmadığı için bilgisayarın rahatlayacaktır çünkü özellliklerin düşük.
Hangi program?

7'ye geçmeni öneririm, 7 arka planda doğru düzgün hiçbir işlem yapmadığı için bilgisayarın rahatlayacaktır çünkü özellliklerin düşük.

Hangi program?

Doğru düzgün bir işlem yapmadığı için? Anlayamadım.

Doğru düzgün bir işlem yapmadığı için? Anlayamadım.
Windows 7 Windows 10'a kıyasla arka planda daha az servis ve uygulama çalıştırır, ayrıca telemetry yok (var ama çok az veri istiyor sadece uygulama crash report'u istiyor diye biliyorum), otomatik güncellemeye zorlama yok ve ayrıca benim deneyimlerime göre daha stabil çalışıyor, işte bu yüzden.

Windows 8.1 hayla Windows 10'a geçtiğim için çok pişmanım.Resmen bin tane hata var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…