Windows 10 mu Windows 7 mi?

Merhaba arkadaşlar. Bir sorum olacaktı. Acaba aşağıdaki sisteme uygun Windows sürümü nedir? Bu bilgisayara Valorant ve CS:GO oynamak ve internette gezinip ödev yapmak için kullanıyorum. Şu anda Windows 10 yüklü ancak 3 GB ramimin 1,7 sini kullanıyor ve Valorant'ta 35 FPS alıyorum.
İşlemcim: Intel(r) Core(tm) i3 CPU m 330 @ 2.13GHz 2.13 GHz.
RAM: 3,00 GB.
Ekran kartı: AMD Mobility Radeon HD 5000 series.
240 GB SSD.

Windows 7 yükle. Windows 8.1 yükleme boşuna fazla yer kaplatma.

Arkadaşlar öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler. Win 7'yi kurdum ancak Valorant'ın sanırım Windows 7 ile bir sorunu var gerekli programı kurmadık diyor. Bu yüzden geri Windows 10'a geçmeye karar verdim ancak yükleme yapıldıktan sonra Windows 10 yüklenemedi diyor şimdi ne yapmalıyım?
Windows 7 yükle. Windows 8.1 yükleme boşuna fazla yer kaplatma.

Arkadaşlar tekrardan yazıyorum şu an Windows 8.1 deyim. Bütün drıverları güncelledim ve laptop boştayken Ram kullanımı 0,8-1 arasında değişiyor. Ayrıca daha hiç ayarını yapmamış olmama rağmen Valorant'ta 55-65 fps alıyorum gerçekten baya şaşırtıcı(75 e kadar çıkıyor) . Tekrardan cevap verip yardım ettiğiniz için teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı