Merhaba arkadaşlar. Bir sorum olacaktı. Acaba aşağıdaki sisteme uygun Windows sürümü nedir? Bu bilgisayara Valorant ve CS:GO oynamak ve internette gezinip ödev yapmak için kullanıyorum. Şu anda Windows 10 yüklü ancak 3 GB ramimin 1,7 sini kullanıyor ve Valorant'ta 35 FPS alıyorum.
İşlemcim: Intel(r) Core(tm) i3 CPU m 330 @ 2.13GHz 2.13 GHz.
RAM: 3,00 GB.
Ekran kartı: AMD Mobility Radeon HD 5000 series.
240 GB SSD.
Merhaba arkadaşlar. Bir sorum olacaktı. Acaba aşağıdaki sisteme uygun Windows sürümü nedir? Bu bilgisayara Valorant ve CS:GO oynamak ve internette gezinip ödev yapmak için kullanıyorum. Şu anda Windows 10 yüklü ancak 3 GB ramimin 1,7 sini kullanıyor ve Valorant'ta 35 FPS alıyorum.
240 GB SSD.
240 GB SSD.
Hocam Windows 10 ISO dosyasını hafifletmenizi öneririm.
Win 7'den Windows 10'a geçtim. Ağırlığından ve HDD kullandığımdan Win 7'ye geri döndüm. Çok sorun çıkarttı sonra gittim Win 8.1 kurdum.
Windows 10'daki bazı özellikleri özlemem ve Windows 10 dijital lisansımı kontrol etmek için tekrar Windows 10 kurdum. Hatırladığımdan da beterdi.
En son olarak ISO dosyası ile hafiflettim sonuç;
Eki Görüntüle 1031974
Eki Görüntüle 1031975
Aslında RAM ve CPU kullanımı benim için önemli değildi.
HDD kullanmanın da bütün zorluklarını kaldırdığını söyleyebilirim.
Eğer yok ben hiç uğraşmayayım (2 saatte hazırladım) derseniz Win 7 yerine 8.1 öneririm.
Rehber: NTLite ile Windows 10 Lite/Performans sistem hazırlama
Merhaba, önceki rehberimde sizlere NTLite ile Windows 10 izleme özellikleri ve market uygulamaları nasıl kaldırılır anlatmıştım. Bu rehberimde sizlere kullanılmayan özellikleri çıkartıp, birkaç reg düzenleme dosyasıyla lite sistem hazırlamayı göstereceğim. Tabii çıkardığımız eklediğimiz her şeyi...www.technopat.net
Bu arada sakın internette bulunan Lite versiyonlarını indirmeyin, kendiniz oluşturun.
Lite, süper Lite versiyonları birçok güvenlik açığı yaratıyor. Kendiniz oluşturmanız en sağlıklısı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.