Windows 10 mu Windows 7 mi?

Merhaba arkadaşlar. Bir sorum olacaktı. Acaba aşağıdaki sisteme uygun Windows sürümü nedir? Bu bilgisayara Valorant ve CS:GO oynamak ve internette gezinip ödev yapmak için kullanıyorum. Şu anda Windows 10 yüklü ancak 3 GB ramimin 1,7 sini kullanıyor ve Valorant'ta 35 FPS alıyorum.
İşlemcim: Intel(r) Core(tm) i3 CPU m 330 @ 2.13GHz 2.13 GHz.
RAM: 3,00 GB.
Ekran kartı: AMD Mobility Radeon HD 5000 series.
240 GB SSD.

Win 7 ideal.

Arkadaşlar öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler. Win 7'yi kurdum ancak Valorant'ın sanırım Windows 7 ile bir sorunu var gerekli programı kurmadık diyor. Bu yüzden geri Windows 10'a geçmeye karar verdim ancak yükleme yapıldıktan sonra Windows 10 yüklenemedi diyor şimdi ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar. Bir sorum olacaktı. Acaba aşağıdaki sisteme uygun Windows sürümü nedir? Bu bilgisayara Valorant ve CS:GO oynamak ve internette gezinip ödev yapmak için kullanıyorum. Şu anda Windows 10 yüklü ancak 3 GB ramimin 1,7 sini kullanıyor ve Valorant'ta 35 FPS alıyorum.
İşlemcim: Intel(r) Core(tm) i3 CPU m 330 @ 2.13GHz 2.13 GHz.
RAM: 3,00 GB.
Ekran kartı: AMD Mobility Radeon HD 5000 series.
240 GB SSD.
7'ye geçmeni öneririm, 7 arka planda doğru düzgün hiçbir işlem yapmadığı için bilgisayarın rahatlayacaktır çünkü özellliklerin düşük.
Arkadaşlar öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler. Win 7'yi kurdum ancak Valorant'ın sanırım Windows 7 ile bir sorunu var gerekli programı kurmadık diyor. Bu yüzden geri Windows 10'a geçmeye karar verdim ancak yükleme yapıldıktan sonra Windows 10 yüklenemedi diyor şimdi ne yapmalıyım?
Hangi program?

Doğru düzgün bir işlem yapmadığı için? Anlayamadım.
Windows 7 Windows 10'a kıyasla arka planda daha az servis ve uygulama çalıştırır, ayrıca telemetry yok (var ama çok az veri istiyor sadece uygulama crash report'u istiyor diye biliyorum), otomatik güncellemeye zorlama yok ve ayrıca benim deneyimlerime göre daha stabil çalışıyor, işte bu yüzden.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı