Windows 10 nasıl aktifleştirilir?

The Conqueror

Hectopat
Merhaba. Windows'umu aktifleştirmek istiyorum. Bu eklediğim görselde işaretlediğim yerdeki kod ne işe yarıyor? Lisans anahtarı mıdır?
Bir de orijinal olmayan Windows'umu orijinal Windows'a yükseltebilir miyim? Teşekkürler şimdiden yardımlarınız için.

x16_849138074gnl.jpg

Lisans anahtarı almalısınız. Şuan korsan kullanıyorsanız cmd'yi yönetici olarak çalıştırın ve şu kodları girerek mevcut ürün anahtarını kaldırın:
  1. slmgr /upk
  2. slmgr /cpky

Mevcut lisans kalkınca satın aldığınız lisansı girmek için aşağıdaki adımları izleyin:

1. Bilgisayarınızda Ayarlara gidin.
  2. Ardından Güncelleme ve Güvenlik sekmesine tıklayın.
  3. Etkinleştirme bölümüne gidin.
  4. Ürün Anahtarını Gir'i tıklayın.
  5. Şimdi satın aldığınız ürün anahtarını girin ve Enter tuşuna basın.

Buradan alabilirsiniz mesela: Windows 10 PRO Dijital Orijinal Lisans Anahtarı ANLIK TESLİMAT Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

Son düzenleme:
Hocam, lisans anahtarı değil. Uygun fiyata bir anahtar satın alın. Etkinleştirme yapabilirsiniz. KMSpico varsa temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim.

Nasıl yükseltme yapacagımı biliyorum sağ olun. Bu fotoğrafta belirttiğim ürün kimliği denilen kodun ne olduğunu öğrenmek istemiştim.
Windows işletim sisteminizin Ürün Kimliği, Microsoft'tan destek alırken kullanacağınız kimliktir. Microsoft'tan destek talebinde bulunmanız durumunda, Windows Ürün Kimliği aracılığı ile doğrulama işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Windows işletim sisteminizin Ürün Kimliği, Microsoft'tan destek alırken kullanacağınız kimliktir. Microsoft'tan destek talebinde bulunmanız durumunda, Windows Ürün Kimliği aracılığı ile doğrulama işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Tamamdır, anladım şimdi teşekkür ederim.

Merhaba. Windows'umu aktifleştirmek istiyorum. Bu eklediğim görselde işaretlediğim yerdeki kod ne işe yarıyor? Lisans anahtarı mıdır?
Bir de orijinal olmayan Windows'umu orijinal Windows'a yükseltebilir miyim? Teşekkürler şimdiden yardımlarınız için.

Google'a Windows 10 Key yazarsan alışveriş kısmında 20 TL'den 50 TL'ye kadar etkinleştirme anahtarları satılıyor aldıktan 5-10 dakika içerisinde e-posta adresine keyi gönderiyorlar. Yalnız bazıları süreli oluyor süresiz olanlardan almaya dikkat et.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı