Windows 10 nasıl format atılır?

Vaktim yok onun için ama format atarken bilgisayarınız 10 saniye içinde yeniden başlatılacak gibi bir ekran gelecek. O geri sayım bitince bilgisayarınız yeniden başlatılacak, yeniden başlatıldığında çekerseniz flash belleği.

Anladim videoyu izlemiştim 10 saniye geri sayim var geri sayim bittiğinde cekerim o zaman tam ekran geldiğinde.
Eğer kuruluma Boot menüsü ile girdiysen çıkarmana gerek yok, eğer BIOS üzerinden USB'yi ilk sıraya alıp kuruluma girdiysen yeniden başlatırken USB'yi çıkarmalısın.

Himm anladim.

Rufus ile USB belleğinize yazdırmanız gerekiyor. USB ile boot edeceksiniz. Recep Baltaş'ın bununla ilgili videosu var.
Bende bir şey soracağım tamamen Windows kurarken USB'yi ne zaman çıkarmalıyız galiba çıkarmadığınız zamanda tekrar format ekranına dönüyormuş da. Bilen var mı?
Ben öyle yapmıyorum. USB'den boot ediyorum. Bitene kadar çıkarmıyorum. Herkeste aynı olmayabilir.
Yazım kurallarına da dikkat et bu arada.

Her PC de Boot menüsü ile giriş var midir yoksa eski laptoplarda sadece BIOS üzerinden mi ilk sıraya USB koyulur.
Sanırım vardır. Benimki de eski ama var. F11 tuşuna tıklayınca ne ile Boot etmek istediğini soruyor. Her anakartta aynı olmayabilir. Zaten bilgisayarın açılırken orada yazar, hangi tuş ile Boot menüsünün açıldığı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı