Windows 10 NVIDIA 840M denetim masası sorunu

Sokaner

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yaklaşık 2 gun once PC mi Win 8'den Win 10'a çevirdim ama bir sorun var, NVIDIA denetim masasında hiçbir ayar yok yani sadece ekran ayarları degil hiçbir şey yok. Lütfen bir çozum bulun.

değil ama notebook grafik kartı var 840m
Anladım siz linktekini indirin baktınız olmuyor DDU ile o sürücüyü silip indirdiğinizi tekrar yüklersiniz.
Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA kontrol edin sizin indirdiğiniz versiyon ile aynı mı ?
Hocam yanlış anlamayın fakat son 4 konudur yazdığımın aynısını yazıp duruyorsunuz lütfen ama ya çok sıkılıyorum açıkçası böyle durumlarda ben bunu 2 dakika önce paylaşmıştım zaten gereksiz doldurmayalım lütfen.

Anladım siz linktekini indirin baktınız olmuyor DDU ile o sürücüyü silip indirdiğinizi tekrar yüklersiniz.

Hocam yanlış anlamayın fakat son 4 konudur yazdığımın aynısını yazıp duruyorsunuz lütfen ama ya çok sıkılıyorum açıkçası böyle durumlarda ben bunu 2 dakika önce paylaşmıştım zaten gereksiz doldurmayalım lütfen.
Yeniyim daha afedersiniz kusuruma bakmayın. Bende yardım etmek istedim zaten yanlış link yollamışım utanıyorum..

Yeniyim daha afedersiniz kusuruma bakmayın. Bende yardım etmek istedim zaten yanlış link yollamışım utanıyorum..
Farkındaysanız benim de katılım tarihim daha kısa bir süre önce ama beğeni ve en iyi cevap seçilmelerim bir çok kullanıcıya göre iyi çünkü yazılmışsa yazmak yerine yazmıyorum yazılmamışsa yazıp en iyi cevap seçiliyorum. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı