Windows 10 OEM anahtarlar alınır mı?

arnulfo.kayceon

Hectopat
OEM Key gibi vs ucuz yollu Windows etkinleştirmeler var bildiğiniz üzere.

• Nedir, ne değildir?
  • Riskleri nedir?
  • Nereden alınmalıdır?
  • Format atıldığında tekraren kullanımı mevcut mudur?
  • Bunları öğrenmek istiyorum sizlerden.

Not: Orijinalini al hak yeme vs yorumlar yazmayın. Orijinal fiyatlar ucuz olsa zaten alacağım. Sonuçta buna da para veriliyor.

Ben aldım memnunum.

Not: Orijinalini al hak yeme vs yorumlar yazmayın. Orijinal fiyatlar ucuz olsa zaten alacağım. Sonuçta buna da para veriliyor.
Bunu yazanlara ben de aşırı sinir oluyorum. Zaten alacak durumumuz olsa hiç düşünmeden alırız. Yazanların çoğu da KMSpico ile cracklemiştir diye düşünüyorum. :D

Ben aldım memnunum.

Bunu yazanlara ben de aşırı sinir oluyorum. Zaten alacak durumumuz olsa hiç düşünmeden alırız. Yazanların çoğu da KMSpico ile cracklemiştir diye düşünüyorum. :D.

Ben de sinir olurum ama bazıları var ki OEM Key'lerin orfinal olduğunu savunuyorlar.

Güvenlik açıklarından ötürü bazı arkadaşların başı ağrıdığından ve ortak noktalarının Windows10'larının sahte olmasıydı. Ben orijinal al hak mak demiyorum dolar olmuş kaç para bir sistem topluyorum ömürlük çünkü bilmiyorum yarına alabilir miyim sonra diye. Bunu düşün taşın, kararını ver :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı