Windows 10 OEM Key Sonraki Kurulumlarda Kullanılabilir mi?

• Konuyu başlatan Wdny
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 5.162
Merhaba stok mevcut mu? Nasıl iletişime geçebiliriz nereden satın alabilirim kart ile? Birde Windows 10 PRO mu HOME mu? 64 Bit mi?
Merhaba, çok sayıda stok mevcut. İlk mesajda anlatılan şekilde alım yapabilirsiniz. Windows 10 PRO sürümüdür. 64 BIT olarak çalışmaktadır.
Merhaba stok mevcut mu? Nasıl iletişime geçebiliriz nereden satın alabilirim kart ile? Birde Windows 10 PRO mu HOME mu? 64 Bit mi?
Kendi ilk mesajımda verdiğim link üzerinden inceleme yapabilirsiniz.

Satılık - Microsoft Windows 10 Pro Lisans

İlk sorunuzda konuyu kendime ait konu düşünerek yanlış cevaplamışım. Kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Merhaba, çok sayıda stok mevcut. İlk mesajda anlatılan şekilde alım yapabilirsiniz. Windows 10 PRO sürümüdür. 64 BIT olarak çalışmaktadır.

İlk sorunuzda konuyu kendime ait konu düşünerek yanlış cevaplamışım. Kusura bakmayın.
Bu kodları siz mi yönetiyorsunuz orasını anlamadım. Yani geçen birisinin koduna bir ek pc hakkı daha tanımlamışsınız nasıl oluyor yani bilgisayarımı felan inceleyebiliyor musun? Gizlilik nasıl işliyor?

Cezalı diyor ne oldu? Neyden ceza yediniz hocam başka hesap açın isterseniz :D

@Cezalı bende windows 10 oem key alacaktım ama ceza almış galiba yazma hakkı yok sanırsam. Neyden dolayı ceza yediğinizi merak ettim. Stoklarda mevcut mu?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı