Windows 10 OEM Key ve Kurulumu yapma

mertakbb

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba 2 sorum olacak. Birincisi Key almak istediğim sitede OEM Key alma durumunda bilgisayara ilave RAM gibi şeyler ekledıgımde sorun çıkarabılecegını söyledi. Aranızda bu konuyla ılgılı sorun yaşayan oldu mu ya da sorun yaşamadan RAM ve SSD takma durumunda? 2. sorum da Windows yükleyicisini USB 3.0 ile yapmam söylenıyor fakat elımde 3.0 yok 2.0 ile yapsam sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba 2 sorum olacak. Birincisi Key almak istediğim sitede OEM Key alma durumunda bilgisayara ilave RAM gibi şeyler ekledıgımde sorun çıkarabılecegını söyledi. Aranızda bu konuyla ılgılı sorun yaşayan oldu mu ya da sorun yaşamadan RAM ve SSD takma durumunda? 2. sorum da Windows yükleyicisini USB 3.0 ile yapmam söylenıyor fakat elımde 3.0 yok 2.0 ile yapsam sorun olur mu?
RAM ve SSD OEM Keye etki etmez OEM Key anakarta yapışır ancak anakartı değiştirirseniz OEM Key gider.

SSD ve RAM'den etkilenmez anakarta kaydolur başka Anakartta çalışmaz. USB 2.0 veya 3.0 fark etmez diye biliyorum sadece hız açısından farkı olur. Daha yeni SSD değiştirip USB 2.0 ile yükleme yaptım herhangi bir sorun yaşamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı