Windows 10 OEM lisans farkı

Daha fazla  
Merhaba,

Yeni topladığım bir sistem için Windows 10 Home sürümünü etkinleştirmek için lisans anahtarı satın almayı planlıyorum. Fakat aklıma takılan birkaç soru var. Kinguin ve benzeri sitelerde (Kinguinde 137 TL) satılan OEM KEY'ler neden Microsoftun resmi web sitesinde 600-1000 TL'ye satılan lisanslardan daha ucuz? İki lisansın arasındaki fark tam olarak nedir ?

İyi günler dilerim.

Kinguin: Windows 10 Home OEM Key | Buy on Kinguin
Microsoft: Windows 10 Home Satın Al - Microsoft Store tr-TR

Son düzenleyen: Moderatör:
5 ay önce laptopum için sadece 8 TL'ye Windows 10 PRO 64Bit lisans anahtarı satın aldım. Adamlar indirimlerden, öğrenci lisanslarından, toplu satın alımlardan ve daha bilmediğimiz ayrıntılardan key toplayıp satıyorlar. O sebeple kutusuz satın alım yapmanızı öneririm.

Düşünün yani 8 TL nedir :) Patlayacak olsa bile 5 aydır kullanıyorum. İnsanı üzmeyen bir fiyat. Yine aynı şekilde elimde 1 sene önce 14 TL'ye aldığım bir lisans var. Şu an masaüstümde kullanıyorum. Kesinlikle herhangi bir problem yaşamadım. Gittigidiyor, N11 gibi sitelerden alışveriş yapabilirsin. Orada daha da ucuza satıyorlar. Kullanıcı yorumlarına ve mağazanın puanlarına bak yeterli.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı