Windows 10 orijinal yazılım

Henderson

Hectopat
Benim bilgisayarım crackli Windows 8.1 Windows 10'a yükseltmeyi düşünüyorum. O yüzden internet üzerinde ucuz bir Windows 10 orijinal lisans görüp yazılımı almaya karar verdim. Ben Windows crackli olduğu için Update yaptığım zaman bilgisayar çöküyor lisansı kurup Update yaparsam yine aynı sıkıntıyı görür müyüm? Ayrıca o orijinal lisansın işe yarar özelliklerini anlatabilir misiniz?
Teşekkür ederim.

Formatı attıktan sonra, key satın alabilirsin. Yükseltme yapmanı önermiyorum, sağlıklı olmuyor. Temiz kurulum yapabilirsen iyi olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

KMSpico programı ile crackli kullanıyordum ben hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım sorunun yazılım ile ilgili değil attığın sistemle ilgili olduğunu düşünüyorum.

Almaya bile gerek yok. Microsoft sitesinden indir Windows 10'u, kurulumda ürün anahtarım yok de otomatik deneme sürümüne atıyor. Yıllarca deneme sürümünde kullandım tek sorun sağ alttaki uyarı yazısı oldu. O da oyunlarda anlaşılmıyor bile.

Windows 10 oluyor işte cracklide ne varsa bunda da aynı dijital lisans alabilirsiniz 20 TL civarına. Ben aldım ve 8 aya yaklaştı sıkıntı çıkmadı Windows'un herşeyini kullanabiliyorum, ama bu zaman diliminde hiç format atmadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı