Windows 10 Orjinal İle Crack Arasındaki Fark Nedir?

Orjinalinin çakmasını alıp burada çakma almayın demeyin. Gidip OEM key almak emeğe saygısızlık oluyor. O OEM keyler satan kişilere bedava veriliyor diye biliyorum. Ee ne oldu? Siz parayı satan sahtekarlara kazandırmış oluyorsunuz. Neyse...
Öncelikle yanlış bilgi vermeyiniz lütfen. OEM key dediğin şey yasaldır. İllegal yollara bulaşmadan bu keylerden alınıp kullanılabilir bunda hiç sorun olmadı şu yılllara kadar. Selamlar.

OEM Key alarak insanlara emeklerinin karşılığını verirsiniz. OEM Keylerin paraları durmaplay gibi sitelere gidiyor. Onlar da o OEM keyleri ağaçtan toplamıyorlar. Microsoft'a para ödeniyor.

35 TL'ye Windows 10 Pro OEM key aldım, anakart değiştirmeden önce lisans anahtarını CMD(Komut Yöneticisi)'nden bir güzel kaldırdım, yeni anakartta etkinleştirdim. Yani boşu boşuna tartışma yapıyorsunuz şurada.

35 TL'ye Windows 10 Pro OEM key aldım, anakart değiştirmeden önce lisans anahtarını CMD(Komut Yöneticisi)'nden bir güzel kaldırdım, yeni anakartta etkinleştirdim. Yani boşu boşuna tartışma yapıyorsunuz şurada.
Hocam bunu nasıl yaptınız? Benim elimde de orijinal key var. Riski var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı