Windows 10 otomatik onarım hazırlanıyor ve mavi ekran hatası

Dokkaebi

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarı açtığımda ilk önce 2 kere mavi ekran hatası verdi (başarısız: Ntfs.sys). Daha sonra ise sürekli otomatik onarıma hazırlanıyor ekranı gelmeye başladı. Güvenli mod, sistem geri yükleme, sistem görüntüsü, format vs. hiçbir şey çalışmıyor. CMD ile bu sorunu düzeltebilir miyim acaba?

Tamam o zaman formattan başka çağreniz yok Windows8 7 falan olsaydı yükseltme seçeneklerinden yükselterek verileri kurtarırdık ama maalesef eğer harddiski alıp başka PC'ye takıp kurtarabilirsen yap ama eğer bilgin yoksa hardiski hiç çıkarma ve formatını at.
Dediğim gibi yapın komşunuz arkadaşınız vs gibi bilgisayarı olan biyere gidin ve Windows 10 ISO dosyasını indirin daha sonra Rufus programını indirip ISO dosyasını USB belleğe yazdırın.

Tamam denerim ama komut isteminden bilgisayara tekrar erişim sağlayabilir miyim?

Tamam denerim ama komut isteminden bilgisayara tekrar erişim sağlayabilir miyim?

Olmuyor ben çok denedim sabahtan gece 1E kadar ama olmadı ve formatla düzelttim.

Son düzenleme:
Hocam aynı sorun bende de var şu an format atıyorum bakalım düzelecek mi
Formatla düzeliyor ama USB den atıyorsunuz değilmi yada CD diskten ?

Sorun nasıl oluşuyor? Bilgisayarı direkt fişten çekerek kapatıyosanız olur öyle. Benim sorunum oydu.
Oyunları falan kurdum driver ları da yükledim ssd ye kuruyorum bazı oyunları sonra güncelleme yaptığım için yeniden başlatmamı söyledi bilgisayar yeniden başlata bastım klavye ve mouse ışığı sönüyor anakart markası ekrana çıkıyor yükleniyor gözüküyor en sonunda mavi ekran verip rest çekiyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı