Bilgisayarı açtığımda ilk önce 2 kere mavi ekran hatası verdi (başarısız: Ntfs.sys). Daha sonra ise sürekli otomatik onarıma hazırlanıyor ekranı gelmeye başladı. Güvenli mod, sistem geri yükleme, sistem görüntüsü, format vs. hiçbir şey çalışmıyor. CMD ile bu sorunu düzeltebilir miyim acaba?
Merhaba hocam benim sorunum biraz sıkıntılı önce hatayı anlatayım sıkıntı mabi ekran hatası BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO kodu bu ekran çıkıyor sonra kapanıp açılıyor PC ve otomatik onarıma hazırlanılıyor diyor Ve ekran o şekilde kalıyor klavye mouse ta çalışmıyor sonra güç tuşundan kapatıp açıyorum mavi ekran hatası geliyor ve tekrar o sayfa geliyor döngüye giriyor (hata benim yüzümden olmuş olabilir onu da anlatayım dün GTA 5 oynuyordum oyundan ses gelmiyordu bende internetten araştırdım bir şey bulamadım acaba DX sürümüyle ilgi bir sıkıntı olabilir mi diye düşündüm bilgisayarı 1 2 güncelleme önceye getirdim kapatıp açınca bu hata oldu) format harici bir çözüm varsa yazar mısınız yoksada teşekkürler
Merhaba hocam benim sorunum biraz sıkıntılı önce hatayı anlatayım sıkıntı mabi ekran hatası BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO kodu bu ekran çıkıyor sonra kapanıp açılıyor PC ve otomatik onarıma hazırlanılıyor diyor Ve ekran o şekilde kalıyor klavye mouse ta çalışmıyor sonra güç tuşundan kapatıp açıyorum mavi ekran hatası geliyor ve tekrar o sayfa geliyor döngüye giriyor (hata benim yüzümden olmuş olabilir onu da anlatayım dün GTA 5 oynuyordum oyundan ses gelmiyordu bende internetten araştırdım bir şey bulamadım acaba DX sürümüyle ilgi bir sıkıntı olabilir mi diye düşündüm bilgisayarı 1 2 güncelleme önceye getirdim kapatıp açınca bu hata oldu) format harici bir çözüm varsa yazar mısınız yoksada teşekkürler
Önceden bende de bu sorun oluyordu. Kendi çözümüm, sorunun kurduğum bilgisayar driverlarında buldum. Hatalı sürücüler varmış hepsini indirmedim lazım olan driverları kurdum sadece. Daha da olmadı öyle bir problem.
pc açılsa driverleri indirecektim ama açılmadı ssd taktırdım elimde bir de hdd var pc tamircisi hddyi çıkarıp kendi bilgisayarında denedi biçimlendirmek için ama onun pcsini de öyle kilitledi. Kısaca hdd arızalıymış. HDD ölü kardeşim dedi bunu onaramaz mıyız şimdi ssd takılı ama hdd de 1tb yanında hafıza olarak çok güzel olurdu laptopum zaten i7 intel işlemci on numara cihaz keşke halledebilseydik