Windows 10 oturum problemi

Can.qss

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımı sıfırladım. Daha sonrasında resimdeki olay oldu. "Guest" ve "Admin" olarak 2 seçenek var ikisinde de aynı şey çıkıyor. Ne yapmam lazım? Sistemim Windows 10'a geçirip sıfırlamıştım.

Dosya Ekleri

• 15694859417382686491586405014410.jpg
    15694859417382686491586405014410.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 69
Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir şekilde oturum açamıyor musunuz? Bilgisayarı güvenli modda başlatın ve kullanıcı hesaplarını kontrol edin. Hepsini kaldırıp yeni bir yönetici hesabı ekleyebilirsiniz. Bu ekrandan Shift tuşuna basılı tutarak Yeniden Başlat seçeneğine tıkladığınızda kurtarma ekranı gelecektir.

Windows 10'da bilgisayarınızı güvenli modda başlatma

Hiçbir şekilde oturum açamıyor musunuz? Bilgisayarı güvenli modda başlatın ve kullanıcı hesaplarını kontrol edin. Hepsini kaldırıp yeni bir yönetici hesabı ekleyebilirsiniz. Bu ekrandan Shift tuşuna basılı tutarak Yeniden Başlat seçeneğine tıkladığınızda kurtarma ekranı gelecektir.

Windows 10'da bilgisayarınızı güvenli modda başlatma

Kurtarma ekranına girdim burada ne yapmam lazım? Direk flash takıp format atayım mı yoksa başka şekilde giriş yapabilir miyim?

Kurtarma ekranına girdim burada ne yapmam lazım? Direk flash takıp format atayım mı yoksa başka şekilde giriş yapabilir miyim?

Karşınıza gelen mavi ekrandan "Sorun giderme" kısmına girin. Sonrasında Gelişmiş seçenekler ve Başlangıç Ayarları seçeneğini seçin. Başlangıçtaki seçeneklerde 4'ü seçin ve güvenli modu aktifleştirin. Format yok ortada, onu şu an karıştırmayın. Buradan güvenli modda oturumu açtıktan sonra kullanıcı hesaplarına gidip yeni bir kullanıcı oluşturun ve diğer kullanıcıları kaldırın.

Karşınıza gelen mavi ekrandan "Sorun giderme" kısmına girin. Sonrasında Gelişmiş seçenekler ve Başlangıç Ayarları seçeneğini seçin. Başlangıçtaki seçeneklerde 4'ü seçin ve güvenli modu aktifleştirin. Format yok ortada, onu şu an karıştırmayın. Buradan güvenli modda oturumu açtıktan sonra kullanıcı hesaplarına gidip yeni bir kullanıcı oluşturun ve diğer kullanıcıları kaldırın.
Başlangıç ayarlarında seçenek seçilmiyor maalesef.

Dosya Ekleri

• 1569488277409742212893757989627.jpg
    1569488277409742212893757989627.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 62
Başlangıç ayarlarında seçenek seçilmiyor maalesef.

Size üstte rehber atmıştım incelerseniz nasıl giriş yapılacağı yazıyor ama okumamışsınız. Ayrıntılı incelerseniz hem daha hızlı sonuç almış olursunuz. Burada sağ alt kısımdan "Yeniden başlat" dedikten sonraki aşamada 4'e basıp güvenli moda girin.

Size üstte rehber atmıştım incelerseniz nasıl giriş yapılacağı yazıyor ama okumamışsınız. Ayrıntılı incelerseniz hem daha hızlı sonuç almış olursunuz. Burada sağ alt kısımdan "Yeniden başlat" dedikten sonraki aşamada 4'e basıp güvenli moda girin.
Her şeyi yaptım güvenli modda da çalıştırdım ama yine aynı yer geldi önüme başka önerebileceğin çözüm var mı acaba?

@Can.qss Az önceki kısımdan "Başlangıç Onarma" seçeneğini deneyebilirsiniz. Sonuç alamazsanız temiz kurulum yapabilirsiniz. Zaten sıfırlama işlemi yapıyormuşsunuz.

başlangıç onarma.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı