Windows 10 oyunlar tam ekran olmama sorunu

HyLeeS

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, laptopuma windows 10 yükledim. Önceden windows 8.1 vardı 10 yüklemeden önce oyunları tam ekran oynayabiliyordum ama artık tam ekran olmuyor oyunlar bunun sebebi nedir?

Çift ekran kartı notebook ise İntel HD Graphics'ten, Ekran>Genel ayarlar kısmına gel. Çözünürlüğü düşür ve ölçeklendirme ayarından Tam Ekran Ölçeklendir seçeneğini kullan. Sonra çözünürlüğü en yüksek çözünürlüğe tekrar çıkart.

Aynı sorun bendede var arkadaşlar ya, win 7 de o dediğin oluyodu win 8 de sorun çıkardı baya ama en azından sonunda oluyodu, ama Windows 10 da kesinlikle olmuyo sadece ekran küçülüp büyüyo deli oldum ya bi bilen varsa yardımcı olsun intel çıkmadan kafamız rahattı intel çıktı mahveti pcleri:((

Merhaba Arkadaşlar biraz konu hortlamış gibi oldu ama;
internette bir haftadır kesin bir çözmüş değildim biraz önce kendim ekran kartı ayarlarımı kurcalarken buldum ve %100 işe yarıyor
ben nvidia ekran kartı kullanıyorum intel hd grafikleri denetim panelinde tam ekrana ölçeklendiri seçtikten sonra allta uygulama ayarlarını geçersiz kıl diye bir tik var onu seçtiğimiz zaman oyunları tam ekrana ölçeklendiriyor umarım bu sorunu yaşayan arkadaşlara bir çözüm olur

Merhaba Arkadaşlar biraz konu hortlamış gibi oldu ama;
internette bir haftadır kesin bir çözmüş değildim biraz önce kendim ekran kartı ayarlarımı kurcalarken buldum ve %100 işe yarıyor
ben nvidia ekran kartı kullanıyorum intel hd grafikleri denetim panelinde tam ekrana ölçeklendiri seçtikten sonra allta uygulama ayarlarını geçersiz kıl diye bir tik var onu seçtiğimiz zaman oyunları tam ekrana ölçeklendiriyor umarım bu sorunu yaşayan arkadaşlara bir çözüm olur
nvidia için nasıl olucak ? anlamadım

Uygulama kısayolu a sağ tıkla. Ardından özellikler de. Ondan sonra ekranda bir yer çıkacak şuan tam hatırlamıyorum ama orayı tam ekran yap.
Uygulama kısayolu a sağ tıkla. Ardından özellikler de. Ondan sonra ekranda bir yer çıkacak şuan tam hatırlamıyorum ama orayı tam ekran yap.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı