Windows 10 Performace Edition güvenli midir?

LTSB ve LTSC varken, ne olduğu belli olmayan, saçma sapan modlanmış sistem kurulmaz. Devam etsen kullanmaya, bir gün patlayınca görürüm seni.

Zararlı yazılım yerleştirilmediğini nereden biliyorsunuz? Sanırım bu sürümleri siz çıkarıyorsunuz. Ezbere yazan sizsiniz.

Belki o %20'si içinden indirecek.

Modlanmış sürümler güvenli değildir.

Dediğiniz sürümü Microsoft geliştirmemiş. Ekleme veya çıkartma yaparak modlanmış Windows'tur bu. İçine zararlı yazılım koyulabilir. Önermiyorum. Bunun yerine LTSC kullanabilirsiniz.

Düşük sistemlere genellikle Windows 8.1, Windows 10 LTSC veya düşük sistemlerde rahatlıkla kaldıran Linux dağıtımları önerebiliriz hocam. Modlanmış Windows'a asla güvenmeyin derim. Mining olayları çok dönüyor.

LTSB ve LTSC varken, ne olduğu belli olmayan, saçma sapan modlanmış sistem kurulmaz. Devam etsen kullanmaya, bir gün patlayınca görürüm seni.
Ben orijinal windows kullanıyorum ama paranoyaklık da yapmıyorum çünkü daha öncesinde başka bilgisayarlarda bu performance edition ghost edition bilmem ne hepsini denedim. Siz belli ki denememişsiniz ki böyle ezberden cevap veriyorsunuz.

Bu sistemler zaten tutarsız. Mağazası sorun çıkarır başka şeyi sorun çıkarır çünkü hafifletilsin diye bir ton özellik çıkarırlar windowstan ama hızlı çalışır kısaca.

Bu forumun %99u paranoyaklardan oluşuyor zaten. İşiniz gücünüz kullanmadığınız korsan yazılımlara ya da başka şeylere orijinal değil diye yok virüslü yok bilmem ne diye laf etmek. Konu sahibi ve diğer arkadaşlar korsan yazılımlar hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsa gidip redditte crackwatch vb subredditlere bakabilirler. Boşuna burada vaktinizi boşa harcamayın alacağınız cevap her zaman bellidir çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…