Windows 10 Performace Edition güvenli midir?

Ben orijinal windows kullanıyorum ama paranoyaklık da yapmıyorum çünkü daha öncesinde başka bilgisayarlarda bu performance edition ghost edition bilmem ne hepsini denedim. Siz belli ki denememişsiniz ki böyle ezberden cevap veriyorsunuz.

Bu sistemler zaten tutarsız. Mağazası sorun çıkarır başka şeyi sorun çıkarır çünkü hafifletilsin diye bir ton özellik çıkarırlar windowstan ama hızlı çalışır kısaca.

Bu forumun %99u paranoyaklardan oluşuyor zaten. İşiniz gücünüz kullanmadığınız korsan yazılımlara ya da başka şeylere orijinal değil diye yok virüslü yok bilmem ne diye laf etmek. Konu sahibi ve diğer arkadaşlar korsan yazılımlar hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsa gidip redditte crackwatch vb subredditlere bakabilirler. Boşuna burada vaktinizi boşa harcamayın alacağınız cevap her zaman bellidir çünkü.
Hocam dediğiniz oyun vb. olsa tamam. Ama bahsettiğimiz işletim sistemi.

Eskilerde XP Black Edition, hatta tek tıkla driver ve programları kuran sistemler vardı. Hiçbiri orjinalin yerini tutmuyordu. Bir ay geçmeden PC'ler tekrardan formata geliyordu. Bu gibi sistemlere güvenilmez. Modun içerisinden ne çıkardılar ne eklediler bilinmez. Bilgi güvenliği bakımından hele bu zamanlarda hiçbiri kullanılmaz bence.

Evet güvenli. Ezbere yazanlar gelmiş bile ve gelmeye devam edecek her zamanki gibi. TeamOS ve şu yaygın bildiğimiz Türk sitesinden indirdiyseniz sorun yaşamazsınız.

Modlanmış windowsların içine her zaman zararlı yazılım yerleştirilebilir ama yerleştirmiyorlar. Bu iş yıllardır böyle arkadaşlar korsan yazılımlar için de geçerli. Zararlı yazılım yerleştirebilir misiniz evet peki yerleştiriyorlar mı hayır %80 i yerleştirmiyor.
Peki kodunu göremediğin ve sistemin çekirdeği olan bir yazılıma kim güvenecek bana onu açıkla.

Evet güvenli. Ezbere yazanlar gelmiş bile ve gelmeye devam edecek her zamanki gibi. TeamOS ve şu yaygın bildiğimiz Türk sitesinden indirdiyseniz sorun yaşamazsınız.

Modlanmış Windows'ların içine her zaman zararlı yazılım yerleştirilebilir ama yerleştirmiyorlar. Bu iş yıllardır böyle arkadaşlar korsan yazılımlar için de geçerli. Zararlı yazılım yerleştirebilir misiniz evet peki yerleştiriyorlar mı hayır %80'i yerleştirmiyor.

KingHazeden indirdim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı