Windows 10 Performace Edition güvenli midir?

Evet güvenli. Ezbere yazanlar gelmiş bile ve gelmeye devam edecek her zamanki gibi. TeamOS ve şu yaygın bildiğimiz Türk sitesinden indirdiyseniz sorun yaşamazsınız.

Modlanmış windowsların içine her zaman zararlı yazılım yerleştirilebilir ama yerleştirmiyorlar. Bu iş yıllardır böyle arkadaşlar korsan yazılımlar için de geçerli. Zararlı yazılım yerleştirebilir misiniz evet peki yerleştiriyorlar mı hayır %80 i yerleştirmiyor.
LTSB ve LTSC varken, ne olduğu belli olmayan, saçma sapan modlanmış sistem kurulmaz. Devam etsen kullanmaya, bir gün patlayınca görürüm seni.

Evet güvenli. Ezbere yazanlar gelmiş bile ve gelmeye devam edecek her zamanki gibi. TeamOS ve şu yaygın bildiğimiz Türk sitesinden indirdiyseniz sorun yaşamazsınız.

Modlanmış windowsların içine her zaman zararlı yazılım yerleştirilebilir ama yerleştirmiyorlar. Bu iş yıllardır böyle arkadaşlar korsan yazılımlar için de geçerli. Zararlı yazılım yerleştirebilir misiniz evet peki yerleştiriyorlar mı hayır %80 i yerleştirmiyor.

Zararlı yazılım yerleştirilmediğini nereden biliyorsunuz? Sanırım bu sürümleri siz çıkarıyorsunuz. Ezbere yazan sizsiniz.

Modlanmış Windows'ların içine her zaman zararlı yazılım yerleştirilebilir ama yerleştirmiyorlar. Bu iş yıllardır böyle arkadaşlar korsan yazılımlar için de geçerli. Zararlı yazılım yerleştirebilir misiniz? Evet, peki yerleştiriyorlar mı? Hayır. %80'i yerleştirmiyor.
Belki o %20'si içinden indirecek.

Dediğiniz sürümü Microsoft geliştirmemiş. Ekleme veya çıkartma yaparak modlanmış Windows'tur bu. İçine zararlı yazılım koyulabilir. Önermiyorum. Bunun yerine LTSC kullanabilirsiniz.

Benim kendi laptopum eski model bir Toshiba laptop. Laptopu ilk aldığımda içinde Windows 8.1 yüklüydü. Fakat hatırlamadığım bir neden yüzünden Windows 10 yüklemiştik. Daha sonra bilgisayar çok kasmaya başladığı için YouTube'den format videoları izledim. Ama elimde Flash bellek olmadığı için DVD ile format atacaktım. İnternette en küçük boyutlu Windows 10 versiyonunu arıyordum ve Windows 10 performance Edition en küçüğüydü (ortalama 3.9 GB gibiydi). O zamanlar Windows sürümlerini bilmiyordum. Performance Edition'u yükledim, galiba iyi dedim. Sonra aradan 1 yıl falan geçti Performance Edition'un crackli Windows olduğunu anladım ve orijinal Windows yükledim. Ama orijinal Windows çok yavaştı. Bilgisayar 2.5 dk gibi bir sürede açılıyordu ve çok kasıyordu. Bende Windows dvdmi bulup eski Windows'umu geri yükledim ve şu anda 20 saniye gibi bir sürede açılıyor ve çok hızlı. Bana göre Windows 10 Performance Edition daha hızlı. Orijinal olmadığını biliyorum ama daha hızlı. Sorum şu; bu Windows serisi güvenli mi?
Düşük sistemlere genellikle Windows 8.1, Windows 10 LTSC veya düşük sistemlerde rahatlıkla kaldıran Linux dağıtımları önerebiliriz hocam. Modlanmış Windows'a asla güvenmeyin derim. Mining olayları çok dönüyor.

LTSB ve LTSC varken, ne olduğu belli olmayan, saçma sapan modlanmış sistem kurulmaz. Devam etsen kullanmaya, bir gün patlayınca görürüm seni.
Ben orijinal windows kullanıyorum ama paranoyaklık da yapmıyorum çünkü daha öncesinde başka bilgisayarlarda bu performance edition ghost edition bilmem ne hepsini denedim. Siz belli ki denememişsiniz ki böyle ezberden cevap veriyorsunuz.

Bu sistemler zaten tutarsız. Mağazası sorun çıkarır başka şeyi sorun çıkarır çünkü hafifletilsin diye bir ton özellik çıkarırlar windowstan ama hızlı çalışır kısaca.

Bu forumun %99u paranoyaklardan oluşuyor zaten. İşiniz gücünüz kullanmadığınız korsan yazılımlara ya da başka şeylere orijinal değil diye yok virüslü yok bilmem ne diye laf etmek. Konu sahibi ve diğer arkadaşlar korsan yazılımlar hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsa gidip redditte crackwatch vb subredditlere bakabilirler. Boşuna burada vaktinizi boşa harcamayın alacağınız cevap her zaman bellidir çünkü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı