Ben kendi cihazlarımı standart CMD üzerinden komutla KMS üzerinden aktifleştiriyorum mesela bunu yapsalar içim yanmayacak. Niye virüslü programı indiriyorsun, yani ne garezleri var. Ertesi gün birisi "virüs girdi sil" diye geri getirsin tekrar para alsınlar diye mi yapıyorlar anlamadım.
Ben Windows 11'i sevdim, orta-üst segmentler için ideal (GTX 1060 6 GB ile kullanıyorum) bence. Çok basit, sadece Windows 10 kullanıcılarına zor geliyor. To-Do mantığı hoşuma gitti bildirimler kısmında, To-Do gibi bir mantığı var.
@706111 hocam şaka mı yapıyorsunuz? Millet stabilitenin, performansın bazı yerlerde arttığını söylüyor siz performans sorunları vardır diyorsunuz. Hadi stabilite deseniz neyse diyeceğim de, o kadar test yapıldı, FPS değerleri ölçüldü.
@706111 hocam şaka mı yapıyorsunuz? Millet stabilitenin, performansın bazı yerlerde arttığını söylüyor siz performans sorunları vardır diyorsunuz. Hadi stabilite deseniz neyse diyeceğim de, o kadar test yapıldı, FPS değerleri ölçüldü.
Hocam olay deneyim değil, olay performans. Yani performans kimsede değişebilecek bir şey değil (parçalara göre değişir tabii ancak testlerde değişmez). Çünkü birçok oyunda FPS artışı oluyor veya bazı kısımlarda Windows 11 daha hızlı çalışıyor. Örneğin yönetici izni, ağ izni gibi şeyler. Windows 10'da gitmesi için bir saat beklerdim ağ izninin.
Kaçınılmaz Windows 10'a geçildiği gibi Windows 11 geçilecek. Windows Vista ayrı bir konu onun dışında sorunlar olsa da her yeni çıkan işletim sistemine bir şekilde adapte oluyoruz. Nasıl ki donanımlar değişiyor işletim sistemleri de eskimeye mahkum.