- Ryzen 5 2600
- MSI GTX 1650 Gaming X
- Corsair Vengeance CL 16 3000 MHz (1x8)
- Gigabyte A320M S2-H
- 1 TB HDD
- Gigabyte 500W PSU
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistem de CS GO'da en düşük çözünürlük ve en düşük ayarlarda arada bir drop yiyorum diğer iki arkadaşım benzer sistemlerde drop sıkıntısı yaşamıyor. Daha önce buna benzer bir konu açtım. Arkadaşlar işlemci çekirdek ayarından bahsetmişti. Yaptım ve dropu azalttı lakin yine de rekabetçi de 1-2 kere drop yedim. Sıcaklık değerlerim normal bu arada. Windows 10'un Pro olması ve 1903 sürümü olması buna sebep oluyor olabilir mi?
- Ryzen 5 2600
- MSI GTX 1650 Gaming X
- Corsair Vengeance CL 16 3000 MHz (1x8)
- Gigabyte A320M S2-H
- 1 TB HDD
- Gigabyte 500W PSU
Bilgisayarım birkaç gündür LOL' de bile kasıyor, Bazen masaüstü simgeler kayboluyor, bazen masaüstü simgelere tıkladığımda program açılmıyor. Acaba 1903 güncellemesinden sonra mı böyle oldu. Şuan şu saniyelerde format diski oluşturuyorum. Sistemimde hem KASPERSKY TOTAL SECURITY hemde MALWAREBYTES var. 6 aydır kullanıyorum son 1 haftadır oldu bu olanlar. Neyse zaten sağlıklı PC için 6 ayda bir temiz format gerekli, ben yine de çakayım formatı.Aynen öyle 1903 de drop sorunları yaşıyorsun. Ben minecraft oynarken bile giriş ekranında bilgisayarım donuyor kendini kapatıyordu. 1903 sürümünden 1809 a geri dön düzelir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.