Windows 10 Pro 3,30 ₺

Ben çocuklar gitsinler 5.199.00₺ verip orijinalini alsınlar mı dedim kardeşim? İyi oku bak yazdığımı. Google'da bir araştırma yapsanız zaten erişebilirsiniz bu kodlara demişim. Benim derdim bu şekilde sürümden kolay para kazanmaya çalışan satıcıları zengin etmeleri. Anlamanız için şöyle tarif edeyim;
Birisi size Gmail hesabı açıyor ve karşılığında 3.5₺ para alıyor. Normalde kendiniz de biraz araştırsanız mail hesabı açabilirsiniz. Bunu söylemeye çalıştım sadece.

Edit: Bunun yasal olduğuna inananlar var bir de. Onları aydınlatmaya çalıştım.

Edit 2: Buyurun sizin yerinize araştırdım. Windows 10 veya 11'i bedava veya çok uyguna kullanmanın zibilyon adet yolu:

Attığınız linkte eski bilgisayardan key yazmaktan falan bahsediyor. İşe yarar tek yol yok. Ayrıca internette bulacağınız herhangi bir keyin kullanılmamış olduğunu nasıl düşünebiliyorsunuz?

Ben çocuklar gitsinler 5.199.00₺ verip orjinalini alsınlar mı dedim kardeşim? İyi oku bak yazdığımı. Google’da bir araştırma yapsanız zaten erişebilirsiniz bu kodlara demişim. Benim derdim bu şekilde sürümden kolay para kazanmaya çalışan satıcıları zengin etmeleri. Anlamanız için şöyle tarif edeyim;
Birisi size gmail hesabı açıyor ve karşılığında 3.5₺ para alıyor. Normalde kendiniz de biraz araştırsanız mail hesabı açabilirsiniz. Bunu söylemeye çalıştım sadece.

Edit: Bunun yasal olduğuna inananlar var bide. Onları aydınlatmaya çalıştım.

Edit 2: Buyrun sizin yerinize araştırdım. Windows 10 veya 11’i bedava veya çok uyguna kullanmanın zibilyon adet yolu:
Kardeş attığın linkten bana 1 tane ücretsiz windows 10-11 pro lisansı alıver ellerini öpeceğim. 3.50₺ aldıkları key ile etkinleştirme yapmışlar. Ben sitelerden bulduğum en az 20 key denemiştim etkinleştirme için. Bu işin ücretsizi yok, ya benim gibi zorda kalınca KMSAuto kullanacaksın ya da işgüzarlara 3.50₺ verip sana sağlam key vermesini dileyeceksin.

Edit1: Eski bir bilgisayardan gelen key kodları Pro sürüme yükselemiyor. Sadece Windows 10 Pro sürümü, Windows 11 Pro ya dönüşebiliyor. Ki hatırladığım kadarıyla windows 7 Key anahtarları artık windows 10'a yükselemiyor.

Son düzenleme:
Kolay gelsin sizlere ben pes ettim. 5 saniyede Windows retail olarak etkinleştirebiliyorum ve bunu kms filan kullanmadan yapıyorum. Siz ne yapıyorsanız yapın.

Son düzenleme:
Daha önce farklı yerlerden en az 3 bilgisayara w10 pro retail kod aldım, hepside microsoft hesabına bağlı, hesaplarda adres telefon ekli, bu bilgisayarlarda windows store'den alışverişimizde oldu, hiçbir sıkıntı yaşamadan kullanıyoruz☺️

Arkadaşlar ben 3 gün önce aldım mailime falan bir şey gelmedi. Satıcının telefon numarasını falan mı aramam gerekiyor ne yapmam lazım?

Arkadaşlar ben 3 gün önce aldım mailime falan bir şey gelmedi. Satıcının telefon numarasını falan mı aramam gerekiyor ne yapmam lazım?

Bende konu ilk açıldığı gün almıştım key mailime geldi ancak etkinleştirmek için Windows'u sıfırlama ihtiyacı güttüğümden hemen kullanamadım. Dün işlerimi halledip etkinleştir yazısına tıkladım ve key işe yaramadı, numaradan sorunu yazdım ama hala cevap veren yok. Dolandırıldık galiba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı