Windows 10 Pro 3,30 ₺

Windows 10 Home Retail Dijital Lisans Anahtarı

Bundan 1 adet sipariş verdim. Sorum şu laptopumun cdrom kısmında harddisk var ve w10 kurulu. Asıl kullandığım harddisk kısmında ssd var. Şimdi ben bunu cdrom yerindeki harddiskte kurulu w10'a girsem sonradan ssd'ye w10 kurmak istediğimde tekrar kullanabilir miyim ?
 
1670274339244.png

Bende satın alımı yaptım. Bakalım çok şey kaybetmeyeceğiz sonuçta.
 
2018 de ePTT AVM'den almıştım bende bu tarz bir key 15 TL'ye o zamandan beri 5,6 kez format atmama rağmen hala lisanslı.
 
Aynı key korsan bir sitedede olsa o key kullanılamaz hocam, aile paylaşımı tarzı bir olay yok tek kullanımlıktır bu keyler ayrıca farklı satıcı olabilir.
Aynı korsan key ile 5 PC lisansladım, 2 senedir hepsi aktif. Key piyasadaki en yaygın win10pro key kodlarından. Bu arkadaşlarda aynı şekilde çalışan korsan key kodları satıyorlar (umarız). Satın alacaklara tavsiyem, verecekleri key kodu internette kolayca ya da daha zor bir şekilde bulunabilecek korsan Key kodlarıdır bunu akıllarından çıkarmasınlar.

Ancak örneklerle bir şey anlatmak istiyorum,
Bir Facebook sayfasında paylaşılan key kodunu, Microsoft oturumu açtığım windows 10 pro olan bilgisayarımda denedim ve aktif oldu. Bir süre kullandım. Daha sonra başka bilgisayarlara windows 10 pro ve 11 pro kurdum ve Microsoft hesabım ile oturum açtım. O cihazlarda her seferinde lisanslandı. Key kodu girmem gerekmedi.

Benim buradan anladığım Microsoft key kodları ile aktif etme yerine Microsoft hesabı ile aktif etme sistemine geçiyor. Bu geçiş süreci sayesinde korsan olmayan dijital olarak hesabımla eşleşmiş windows 11 pro işletim sistemi lisansım oldu. Windows 11'de artık Microsoft oturumu olmadan kuruluma izin vermeyişini dikkate alırsak ileride bu korsan key kodları çalışmayacak gibi duruyor. En kısa sürede etkinleşmiş bir makinede, Microsoft hesabınızı eşleştirmenizi tavsiye ediyorum.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı