Windows 10 Pro 64 Bit etkinleştirilmezse ne olur?

Berat_Ali_55

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB KİNGSTON 1600 MHZ DDR3 (8+8)
Ekran kartı
MSİ RX 460 4GB
Anakart
MSİ 760 GM P21
İşlemci
AMD FX 6100
Selam arkadaşlar, Windows 10'u etkinleştirmeli miyim etkinleştirmessem ne olur?

Aradan 1 ay geçmesine rağmen hala bir Windows'u etkinleştirin yazısı gelmedi.

Parayla değil de farklı yollardan etkinleştirmek istedim fakat riskli olduğu söyleniyor ne tür bir risk var çok merak ettim.

Etkinleştirme konusunda yardımcı olur musunuz iyi sosyaller!

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğin yol KMSpico sanırım, bulaşmamanı öneririm. Etkinleştirmezsen sadece altta yazısı kalıyor ve kişiselleştirme yapamıyorsun. Bu arada yazı nasıl gelmedi anlamadım. Teyit etmek için CMD'ye bir kaç kod yazabilirsiniz.

Ucuz zaten... Güvenli sitelerden OEM ya da RETAİL bir key almanı öneririm. Etkinleştirme güvenlik yamaları için önemlidir. Bazı özelliklerin de açılmasını sağlar. Hani özelleştirme olayları devreye giriyor. Ve farklı yollardan sakın yapma. İnanılmaz bir virüs içine girersin hatta windows yavaşlar. 4 yıldır key kullanıyorum ve sadece 1 kez keyfi format attım. O derece sorunsuz oluyor PC.

Windows'u etkinleştirmediğin süreçte bazı özelliklerden faydalanamazsın. Örneğin, masaüstünü kişiselleştirmek gibi basit şeyler. Masaüstü kapak fotoğrafını değiştiremezsin, diğer kişiselleştirmeleri yapamazsın vesaire vesaire. Onun dışında kullanımını etkileyecek bir şey olmaz ve sadece kabak gibi bir "Windows'u etkinleştir" ibaresiyle karşılaşırsın her sabah bilgisayarı açtığında.

Ucuz zaten... Güvenli sitelerden OEM ya da RETAİL bir key almanı öneririm. Etkinleştirme güvenlik yamaları için önemlidir. Bazı özelliklerin de açılmasını sağlar. Hani özelleştirme olayları devreye giriyor. Ve farklı yollardan sakın yapma. İnanılmaz bir virüs içine girersin hatta windows yavaşlar. 4 yıldır key kullanıyorum ve sadece 1 kez keyfi format attım. O derece sorunsuz oluyor PC.
Peki ne gibi bir riski var? Bunu çok merak ettim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı