Windows 10 Pro 64 Bit OEM DVD alınır mı?

Toplama bilgisayarınıza DVD okuyucu alacak mısınız? Çoğu kişi bunu es geçer parçaların içine katmaz o yüzden soruyorum. Yakın çevrenizde bilgisayarı olan birisi varsa ondan rica edebilirsiniz. 5GB dosya indirmesi ve yaklaşık 10 dakika format usb hazırlaması.
Evet hocam DVD okuyucu alıcam.

Evet hocam DVD okuyucu alıcam.
Eğer illaki DVD olarak alcağım diyorsanız OEM DVD önermiyorum. İçeriklerini bilmiyorum ama DVD normal format DVD si ve yanında da OEM lisans ayrıca bulunuyordur. Sırf bir DVD ye o kadar fark ödenmez. OEM DVD ile yüklerseniz Microsoft şirketinden Windows ile ilgili yardım alamazsınız. OEM kodlar şirketlere toplu olarak satıldığından çok daha ucuza gelir. Tabi piyasada 10 TL ye satanlar nasıl alıyor orasını bilmiyorum. Yine de tavsiyem ucuz olanı almanız. Bir şekilde o formatı atarsınız fakat aradaki 200(?) TL ye bilgisayarınızda parçayı geliştirebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı