Windows 10 Pro Alınmalı mı?

jaderael

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Mühendislik öğrencisiyim. İlerki zamanlarda bir takım bölümüle alakalı programlar kullanacağımı düşünüyorum.
Şu an Omen by HP 15 Ce002nt kullanyorum. Kendi yüklü gelen W10 Home sürümü var. Pro sürüme ait key alsam bilgisayarımın performansında değişiklik olur mu? Veya bana ekstra ne sunabilir? Bir takım sitelerden inceledim ama tam anlayabileceğim şekilde bir cevap bulamıyorum. Şimdiden teşekkürler.

Sana performans olarak bir getirisi olmaz, dosya şifreleme gibi bazı sistem özellikleri getiriyor o kadar. Orijinal Windows’a sahipsen özel olarak yükseltmene gerek yok.

Home kullandığım zamanlarda, güncellemeleri geçici olarak kapatma ayarı yoktu ve bu ayar sadece Pro'da vardı. Eğer bu ayar, Home'a da geldiyse Pro almana gerek yok. Pro, bitlocker, kurumsal ağlara bağlanma gibi özellikler getiriyor.

Merhaba,
Mühendislik öğrencisiyim. İlerki zamanlarda bir takım bölümüle alakalı programlar kullanacağımı düşünüyorum.
Şu an Omen by HP 15 CE002NT kullanyorum. Kendi yüklü gelen W10 Home sürümü var. Pro sürüme ait Key alsam bilgisayarımın performansında değişiklik olur mu? Veya bana ekstra ne sunabilir? Bir takım sitelerden inceledim ama tam anlayabileceğim şekilde bir cevap bulamıyorum. Şimdiden teşekkürler.
Hayır, almama gerek yok. Normal Windows 10'dan tek farkı daha fazla RAM kaldırabilmesi. Bu da senin işine yaramaz daha çok sunucular içindir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben n11.com'dan bu mağazadan satin aldım herhangi bir sorun yaşamadım İnception-Yazılım - n11.com

Arkadaşlarım da satin aldı sorunsuz aktivasyon yaptılar. Windows 10 Home sürümünde çalışmıyor sadece. Onda da yükseltme Key'i hediye ettiler sorunsuz yükseltme yapabildim. Tavsiye ederim 5 aydır kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinde eski kasalardan yada eski bilgisayarından gibi Windows 7 Professional keyin var ise Windows 10 Pro’yu etkinleştirebilirsin. Yok ise Windows 10 Pro için ayrıca para vermen sana çok bir özellik ve performans katmaz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı