Windows 10 Pro Crackten Windows 11 Pro Lisanslıya Geçiş

O halde en kolay yöntem Windows 11 ISO dosyası indirip direkt bir yükseltme yapmak. Şu linkten Windows 11 ISO dosyası indirebilirsiniz:

İndirdikten sonra ISO dosyasını WinRAR gibi bir yazılımla klasöre çıkartın ve Setup.exe'yi çift tıklayarak kurun.

Eğer kurulumda Secure Boot hatası veriyorsa o zaman muhtemelen MBR tabanlı bir kurulum yapılmıştır. Şu rehberi takip ederek UEFI'ye dönüştürün:

Ondan sonra kurabiliyor olmanız gerekiyor.
Peki bunu yaparken işletim sistemi değişeceği için dosyalara bir zarar gelebilir mi? Şu an malwarebytes kullanıyorum ve ne zaman tarama yapsam zaten KMS adı altında 2 tane birbirine benzeyen dosya yakalanıyor ama ben karantinaya almıyorum.

Peki bunu yaparken işletim sistemi değişeceği için dosyalara bir zarar gelebilir mi? Şu an malwarebytes kullanıyorum ve ne zaman tarama yapsam zaten KMS adı altında 2 tane birbirine benzeyen dosya yakalanıyor ama ben karantinaya almıyorum.
Hiçbir şey olmaz. Yükseltme işlemi dosyaları silmiyor, dosyalar yerli yerinde duruyor.

Bu arada yerinizde olsam hiç verileri kaybetmeyeyim moduna girmeyip harici disk alıp yedekleme yapardım. Ancak tercih sizin.

Hiçbir şey olmaz. Yükseltme işlemi dosyaları silmiyor, dosyalar yerli yerinde duruyor.

Bu arada yerinizde olsam hiç verileri kaybetmeyeyim moduna girmeyip harici disk alıp yedekleme yapardım. Ancak tercih sizin.
Öneriniz var mı bu konuda, telefonla da kullanabileceğim çünkü fotoğrafların telefonda çok fazla yer kaplamasını ailecek hiç sevmiyoruz en az 480gb olursa iyi olur.
Telefon için farklı bilgisayar için farklı alsam daha mı iyi olur?

Öneriniz var mı bu konuda, telefonla da kullanabileceğim çünkü fotoğrafların telefonda çok fazla yer kaplamasını ailecek hiç sevmiyoruz en az 480gb olursa iyi olur.
Bunun için ayrı bir konu açın. Bütçenizi de belirtin.

Son düzenleme:
Tamam hocam hemen açıyorum onaylandığında yazar mısınız?

Hocam şimdi sırasıyla neler yapayım ? Yani flash bellek al gelmesini bekle sonra şunları yap gibi gibi.
Bu arada elinizde en az 8 GB'lık bir USB bellek mevcut mu? Çünkü veri yedeklemesinden sonra format atıp Windows 11 kurmanız gerekiyor. Onun için de en az 8 GB'lık ayrı bir USB bellek gerekli.

Eğer elinizde en az 8 GB'lık USB bellek mevcutsa doğrudan Windows 11 ISO dosyasını indirin ve Rufus ile USB belleğe GPT olarak yazın. Sonrasında zaten veri yedeklemesi sonrası format atıp Windows 11 kurmanız yeterli.

Bu arada elinizde en az 8 GB'lık bir USB bellek mevcut mu? Çünkü veri yedeklemesinden sonra format atıp Windows 11 kurmanız gerekiyor. Onun için de en az 8 GB'lık ayrı bir USB bellek gerekli.

Eğer elinizde en az 8 GB'lık USB bellek mevcutsa doğrudan Windows 11 ISO dosyasını indirin ve Rufus ile USB belleğe GPT olarak yazın. Sonrasında zaten veri yedeklemesi sonrası format atıp Windows 11 kurmanız yeterli.
Hocam bir USB deneyeyim dedim bilgisayarıma trojan bulaştı galiba bir uyarı verdi windows sonra bilgisayar kendi kendine bişeyler yapmaya başladı direk fişi çektim ne yapacağım???

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı