Windows 10 Pro etkinleştirme kodu çok pahalı

426733

Hectopat
Yaklaşık 7-8 aydır Windows 10 Pro kullanıyorum ama hiç etkinleştirmedim çünkü felaket derecede pahalı uygun yerler buldum. İnsanların neredeyse hepsi sağlam Lisans'tan aldığını ve bir sorun olmadığını söyledi bende dedim tamam alayım ne olacak bir kereliğine 90TL vereceğim oldu bitti ama ödeme kısmına geldiğimde adresimden tut telefon numarama kadar istiyor. Ben de güvenim sıfıra indi bilgilerimi girmeden nasıl alabilirim? Tavsiyeniz var mı? (duvar kâğıdını değiştirememekten, karanlık temaya geçememekten en kötüsü'de Allah'ın belası Windows etkinleştir yazısını görmekten gına geldi artık KMSpico falan kesinlikle yüklemek istemiyorum bari Windows'tan etkinleştireyim'de içim rahat olsun)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 7-8 aydır Windows 10 Pro kullanıyorum ama hiç etkinleştirmedim çünkü felaket derecede pahalı uygun yerler buldum. İnsanların neredeyse hepsi sağlam Lisans'tan aldığını ve bir sorun olmadığını söyledi bende dedim tamam alayım ne olacak bir kereliğine 90TL vereceğim oldu bitti ama ödeme kısmına geldiğimde adresimden tut telefon numarama kadar istiyor. Ben de güvenim sıfıra indi bilgilerimi girmeden nasıl alabilirim? Tavsiyeniz var mı? (duvar kâğıdını değiştirememekten, karanlık temaya geçememekten en kötüsü'de Allah'ın belası Windows etkinleştir yazısını görmekten gına geldi artık KMSpico falan kesinlikle yüklemek istemiyorum bari Windows'tan etkinleştireyim'de içim rahat olsun)

PTT AVM'den alabilirsin yine aynı bilgileri istiyor ama sonuçta PTT AVM güvenli.

PTT AVM'den alabilirsin yine aynı bilgileri istiyor ama sonuçta PTT AVM güvenli.
PTT'den alanların yorumlarına baktım baya pişman olmuş ayrıca stokta yok diye biliyorum.

Hayır da kanki ne bekliyordun ki ? Kredi kartımı gireyim üye bile olmadan bir şeyler mi satın alayım ?
Sanal kart oluşturup direk girip satın aldığımda seçtiğim e-posta'dan gelmesini bekliyordum kodun hiç böyle beklemiyordum yüksek ihtimal almayacağım yapacak birşey yok artık deneme sürümüne devam.

PTT'den alanların yorumlarına baktım bayağı pişman olmuş ayrıca stokta yok diye biliyorum.

Sanal kart oluşturup direk girip satın aldığımda seçtiğim e-posta'dan gelmesini bekliyordum kodun hiç böyle beklemiyordum yüksek ihtimal almayacağım yapacak bir şey yok artık deneme sürümüne devam.

Ben aldım hiçbir problem çıkmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı