Windows 10 Pro Key nereden alınmalı?

ArthurDent

Kilopat
Daha fazla  
Geçen yaz kendime bilgisayar aldığımda yazilimbuduru tercih etmiştim, ilk verdikleri Key internette arattığımda aramalarda göründü (MAK Key'di sanırım) kendilerine durumu WhatsApp'tan iletince yeni Key ayarlayalım deyip birkaç gün beklettiler. tekrar yazınca yeni bir Key gönderdiler ve OEM çıkmadı ama Retail olarak sorunsuz kullanıyorum şu an.

Ancak sitelerinde fiyat yükselttikleri gibi ürün başlığından "OEM"i de kaldırmışlar. Canlı desteğe sordum MAK Key gönderiyoruz dedi. Başlığa OEM yazmamışlar, canlı destek de MAK gönderiyoruz dedikten sonra "bu Key OEM değilmiş yenisini gönderin" diyemem. Son birkaç ayda Key alan var mı? Site önerebilir misiniz?

Key kullanmadanda Windows kullanabilirsin aslında. Mesela ben öyle kullanıyorum. Sadece bazı kısmalar oluyor yanda Windows'u etkinleştir yazısı çıkıyor ama onu kaldırabiliyorsun.

Geçen yaz kendime bilgisayar aldığımda yazilimbuduru tercih etmiştim, ilk verdikleri Key internette arattığımda aramalarda göründü (MAK Key'di sanırım) kendilerine durumu WhatsApp'tan iletince yeni Key ayarlayalım deyip birkaç gün beklettiler. tekrar yazınca yeni bir Key gönderdiler ve OEM çıkmadı ama Retail olarak sorunsuz kullanıyorum şu an.

Ancak sitelerinde fiyat yükselttikleri gibi ürün başlığından "OEM"i de kaldırmışlar. Canlı desteğe sordum MAK Key gönderiyoruz dedi. Başlığa OEM yazmamışlar, canlı destek de MAK gönderiyoruz dedikten sonra "bu Key OEM değilmiş yenisini gönderin" diyemem. Son birkaç ayda Key alan var mı? Site önerebilir misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben bunu yapıyorum bi sıkıntı da yok.

Bana Retail geldi 2 ay önce almıştım.
Aynı yerden aldım retail geldi teşekkürler :)

Düzenleme: Başka işi düşen arkadaşlar için belirteyim jetlisans.com'u kast ediyorum, satın aldıktan sonra key direkt geldi, google'da aratınca çıkmadı ve girince de retail olduğunu gördüm. Tabii eğer bu konuyu aylar sonra görüyorsanız ellerinde keyler tükenmiş olabilir, mak key gelebilir kesinlikle kontrol edin satın alımdan sonra.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı