Windows 10 Pro Key

Bilindik sitelerden alabilirsin. İlgili konuları bu forumda daha önce açılmış olarak bulup okumalısın. Teslimat e-mail adresine direkt kullanacağın kodun gönderilmesi şeklinde oluyor. Akabinde sen de etkinleştiriyorsun.

Lazımbana isimli siteye göz atabilirsiniz. Ayrıca forumda benzer konular da var. O konulardan da destek alabilirsiniz. Ödeme yaptıktan sonra mail adresinize key gelecektir.

Arkadaşlar sağ altta windows etkinleştir falan yazıyor. Ucuza nerden key satın alabilirim? Birde teslimat nasıl oluyor?

Hocam Windows 10 lisansı Microsoft´un sitesinde 1.300 ₺, 1.800 ₺ gibi fiyatlarla satılıyor. 10 ₺, 20 ₺ gibi fiyatlarla satan kişilerin lisansları nereden ve nasıl elde ettikleri meçhul.

Arkadaşlar lazımbana dan satın aldım açıkcası güvenmeden satın aldım sonuçta 30 tl ucuz olduğu için şansımı deniyeyim dedim adamlar 30 saniye içinde mail attılar keyi ve şuan etkinleşti windows :DDDD

Dosya Ekleri

• Opera Anlık Görüntü_2020-02-29_131359_mail.google.com.png
    Opera Anlık Görüntü_2020-02-29_131359_mail.google.com.png
    9,1 KB · Görüntüleme: 86
Ben şu şekilde sorunumu çözdüm

CMD'yi çalıştır cscript slmgr. VBS /ipk bu kodu yapıştır.

Daha sonra cscript slmgr. VBS /ipk W269N-wFGWX-YVC9B-4J6C9-T83gx bu kodu tekrar yapıştır bu kod sadece Win10 Pro için geçerlidir aklınızda olsun her sürümün Key'i farklıdır.

En son olarak ilk önce cscript slmgr. VBS /skms KMS. Lotro. CC bu kodu yazıp enterlayın ve sonrasında cscript slmgr. VBS /ato bu kodu yazıp enterlayın yeniden başlatın windowsunuzun Full sürüm olduğunu göreceksiniz ücret ödemeden full sürüm yapabilirsiniz ben yaptım halen aynı şekilde sorunsuz kullanıyorum otomatik nokta büyük harf düzeltmesi olduğu için boşluklar kalmış siz yazarken boşluk bırakmadan kodları girin

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı