Hocam güvenilir win10 oem var mıdır bildiğiniz ?Ulaşım sağlayamazlar fakat ucuz anahtarlar yasal değil. Yine de orijinal Windows 10 ediniyorsunuz. KMSpico'dan falan daha güvenli.
![]()
Orjinal Windows 10 Pro + office 365 Dijital Lisans BİREYSEL-KURUMSAL Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Orjinal Windows 10 Pro + office 365 Dijital Lisans BİREYSEL-KURUMSAL en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Orjinal Windows 10 Pro + office 365 Dijital Lisans BİREYSEL-KURUMSAL incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
anladım hocam sağolUlaşım sağlayamazlar fakat ucuz anahtarlar yasal değil. Yine de orijinal Windows 10 ediniyorsunuz. KMSpico'dan falan daha güvenli.
![]()
Orjinal Windows 10 Pro + office 365 Dijital Lisans BİREYSEL-KURUMSAL Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Orjinal Windows 10 Pro + office 365 Dijital Lisans BİREYSEL-KURUMSAL en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Orjinal Windows 10 Pro + office 365 Dijital Lisans BİREYSEL-KURUMSAL incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
oem tek kullanımlık mı oluyordu ?Hocam güvenilir win10 oem var mıdır bildiğiniz ?
Anladım hocam sağ ol.
OEM tek kullanımlık mı oluyordu?
aynı keyi birden fazla kişi kullanabilir mi hocam, kullanması halinde sorun çıkar mı ?Hayır hocam. Sadece sizin için kişisel. Bazıları OEM alınıp OEM çıkmıyor da.
Kullanamaz. Keyi girdiğiniz zaman anakartla eşleşir. Eğer anakartı değiştirirseniz yeni key almanız gerekiyor. Burdan almanızı tavsiye ederim. Ben 10 TL'ye almıştım ama ilan kapanmış.aynı keyi birden fazla kişi kullanabilir mi hocam, kullanması halinde sorun çıkar mı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.